Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
50 komentara

Podivljali Igor i Marija ne žive skupa već mjesecima?

Kako doznajemo Igor Cvitanović će noć provesti u pritvoru. U pratnji policajaca svjedočio je pretresu vlastitog stana. Prijeti mu do tri godine zatvora

J. Galoić
Foto: J. Galoić
50 komentara

U 10.55 sati Igor Cvitanović bijesno je ušetao u zgradu Adria Medije. Tražio je glavnu urednicu Storyja Tonkicu Kalauz jer je magazin objavio fotografije na kojoj je bivši nogometaš s nepoznatom studenticom u zagrebačkom klubu Sokol. U tekstu o krizi u braku Igora i Marije Cvitanović Story navodi i da su se supružnici žestoko sukobili u njihovu stanu na Bukovcu. Kako je Tonkica Kalauz bila na sastanku, Cvitanović je na porti pričekao Vladimira Milinovića, urednika portala Story.hr. Tada je Igor izgubio kontrolu.
- Jeb.. ću vas u usta!!! Zaklat ću vas sve u Storyju! Mogu te samo istući, a ne dati izjavu! Želiš da te istučem?! Polomit ću noge Tonkici! - gromoglasno je vikao Igor pred trojicom zaštitara i još dvoje svjedoka. Sve su snimile i nadzorne kamere. Razjareni Cvitanović napao je i fotografa Storyja Tina Banića, koji ga je snimao. Cvitanović se nije htio urazumiti. Nakon 10 minuta je otišao.
- Sjedio je na kauču i čekao Tonkicu. Došao sam do njega, predstavio se i rekao da je glavna urednica na sastanku. Rekao sam mu da meni može sve objasniti. Tada je puknuo. Mahnito je krenuo prema meni. Izmaknuo sam se. Zaštitari su stali između nas - govori urednik Vladimir Milinović. Redakcija Storyja prijavila ga je policiji. Tijekom popodneva Cvitanović je na poziv policije sam došao u postaju Trnje na obavijesni razgovor. Cijelo popodne proveo je na ispitivanju, a predvečer je u pratnji dvojice policajaca svjedočio pretresu vlastitog stana. Noć će, kako doznajemo, provesti u pritvoru. Po članku 129, stavak 3. Cvitanović može biti prijavljen za prijetnju službenoj osobi i u tom slučaju mu prijeti do tri godine zatvora. Kako doznajemo, Cvitanović se danas na policiji branio da je bio u afektu jer on i Marija mjesecima ne žive zajednoMARIJA U STANU BILA S MAMOM PA OTIŠLA U SALON
Marija Cvitanović oko 14 sati izašla je iz stana u Bukovačkoj cesti, u majčinu društvu. Igor se nakon incidenta u Storyju, oko podneva, vratio u taj stan. Marija je s mamom otišla u svoj frizerski salon u središtu grada. S novinarima ispred salona nije htjela pričati.

NIKOLA JURČEVIĆ: NISU SE SVAĐALI
Cvitanovićev prvi susjed je član stručnog stožera reprezentacije, Nikola Jurčević (42).
- Ja se ne miješam u njihove privatne stvari. Ništa nisam vidio niti čuo - odrješit je Jurčević. Iz obližnjeg kafića tvrde kako Marija vrlo rijetko svraća u stan. Ako dođe, uvijek je doprati majka. Nakon incidenta u Storyju, Cvitanović je dojurio u stan. Tamo ga je čekala Marija.

CVITANOVIĆ DEMANTIRAO VEZU SA STUDENTICOM MEDICINE

Naši partneri pišu
Message