Obavijesti

Show

Komentari 32

Podnijela tužbu: Bill Cosby je silovao kad je imala 15 godina

Podnijela tužbu: Bill Cosby je silovao kad je imala 15 godina
6

Tužbu je u utorak Vrhovnom sudu u Los Angelesu podnijela Judith Huth. U tužbi je navela da ju je Bill Cosby 1974. godine seksualno zlostavljao u Playboyevoj vili

VIDEO

Otkako se u rujnu pojavila knjiga 'Cosby: His Life And Times' Marka Whitakera u kojoj se slavnog komičara opisuje kao preljubnika, kockara i beskrupuloznog ženskaroša, sve je veći broj žena koje se javljaju i tvrde da ih je Bill Cosby (77) seksualno zlostavljao.   

Tužbu je u utorak Vrhovnom sudu u Los Angelesu podnijela Judith Huth. U tužbi je navela da ju je Cosby, 1974. kad je imala 15 godina, zlostavljao seksualno i emocionalno u Playboyevoj vili. 

Prema tužbi, Judy i njezina prijateljica, koja je tada imala 17, upoznale su se s Billom na setu filma koji se snimao u Lacy Parku u San Marinu. Prihvatile su njegov poziv da se druže s njim u teniskom klubu tjedan dana kasnije. 

Judy i prijateljicu odveo je u Playboyevu vilu

Kad su se napokon sastali, igrali su biljar, a komičar ih je ponudio s alkoholnim pićima. Prema Cosbyjevim pravilima, svaki put kad bi on pobijedio, djevojke su morale piti. Nakon što su djevojke konzumirale više alkoholnih pića, Cosby im je navodno rekao da ima iznenađenje za njih. Odveo ih je u drugu kuću za koju se na kraju ispostavilo da je Playboyeva vila. Cosby im je rekao da, u slučaju da ih netko pita, kažu da imaju 19 godina. 

Incident je na nju ostavio teške psihičke i emocionalne ožiljke

Prema Judynoj priči, kad su stigli u vilu, Judy je tražila kupaonicu, a Bill joj je pokazao onu koja je bila u sklopu jedne spavaće sobe. Judy je izašla iz kupaonice i zatekla Cosbyja, koji je tada imao 37 godina, kako sjedi na krevetu. Rekao joj je da sjedne pored njega nakon čega ju je navodno seksualno iskoristio.

Judy je u tužbi navela da je taj incident na nju ostavio teške psihičke i emocionalne ožiljke. Kako je izjavila, tek je nedavno shvatila da ju je Bill oštetio za cijeli život. 

Cosbyjev odvjetnik tužbu nije htio komentirati. Zadnjih nekoliko tjedana oko desetak žena tužilo je komičara za seksualno zlostavljanje. Optužbe su se prvi put pojavile 2004. godine. Tada ga je 13 žena tužilo za silovanje, no nakon dvije godine u tajnosti su se dogovorile za odštetu. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'