Show

Komentari 13

Pogledajte fotke s Rakitićevog slavlja: Raquel mu pripremila pravo iznenađenje za rođendan

Pogledajte fotke s Rakitićevog slavlja: Raquel mu pripremila pravo iznenađenje za rođendan

Supruga Raquel Mauri se pobrinula za svaki detalj kako bi sve izgledalo savršeno na Ivanovoj proslavi. Nogometaš je slavio uz balone, prijatelje i obitelj

Bivši hrvatski reprezentativac i nogometaš Seville Ivan Rakitić je proslavio 34. rođendan, a fotografijama s proslave par se pohvalio nešto kasnije i na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Supruga Raquel Mauri (32) se pobrinula za svaki detalj, kako bi sve izgledalo savršeno. Iznenadila je svog supruga hrpom balona, velikom tortom, s društvo su mu pravili prijatelj i obitelj. 

- Nezaboravan rođendan, dobre vibracije, puno smijeha i autentičnih ljudi - napisala je Raquel u objavi na Instagramu.

Čini se kako im zabave sigurno nije nedostajalo jer se na fotografijama može vidjeti kako je Raquel uhvatila mikrofon i zapjevala, a vani je stajao električni bik kojeg je zajahala. Zabava je potrajala do noćnih sati. 

Rakitić i Raquel su pozirali pred prostorijom ukrašenom u plavo, s mnoštvo balona i tortom na kojoj je pisalo ime nogometaša.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se u jednom kafiću u Sevilli, a ona na početku nije htjela imati ništa s njim jer je nogometaš koji puno putuje. Vjenčali su se prvo kod matičara 2013., a nakon toga i u crkvi u gradu gdje su se upoznali. Zajedno su više od 10 godina, a imaju i dvije kćeri, Altheu (8) i Adaru (5).