Show

Komentari 112

Pogledajte kakav je spektakl Severina priredila u Beogradu

Pogledajte kakav je spektakl Severina priredila u Beogradu

Donosimo vam djelić atmosfere s generalne probe prije Severininog koncerta u beogradskoj Areni. Pjevačica je fanovima pripremila vizualni i glazbeni spektakl

Da su Severina i njezin kreativni tim predvođen redateljem Tomažom Pandurom napravili velik i nesvakidašnji posao potvrđuje i činjenica kako je i beogradska Arena ususret koncertu bila rasprodana. Tako će se, samo sedam dana nakon premijere spektakla u također rasprodanoj Rijeci, i beogradska publika rasplesati na 28 hitova koje će Severina otpjevati u svom dvosatnom nastupu.

Umjetnički voditelj i redatelj Tomaž Pandur uspio je u svom naumu - da Severinu transformira u iskonsku glazbenu divu. Raskošni kostimi Marka Mitanovskog pak dodatno naglašavaju Severininu karizmu i magnetnu privlačnost, a do izražaja posebno dolaze u kombinaciji s nesvakidašnjom video scenografijom Dorijana Kolundžije iz Galerije 12. Koreograf Anže Škrube i njegov plesni ansambl Maestro, majstori su svjetskih pozornica, čija će plesna virtuoznost zasigurno impresionirati i zahtjevnu beogradsku publiku, pogotovo sa impresivnim, ponekad i akrobatskim plesnim točkama, kakve smo do sada viđali samo u videospotovima svjetskih glazbenih zvijezda.

Kreativna energija koja je utkana u Severininu bajku „Dobrodošao u klub“ dodatni je vjetar u leđa cijelom timu da kroz koncerte širi ljubav svim ljudima otvorenog srca cijele regije.

Najčitaniji članci