Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Pogledajte kako su protekle prve transformacije zvijezda

Kandidati nove sezone showa prošli kroz prve transforamcije za prvu emisiju. Kedžo će utjeloviti Britney, Hana će glumiti Mladena Grdovića, a Lana Jurčević postat će Shakira

Foto: Branko Banjac
2 komentara

Ove nedjelje vidjet ćemo prve transformacije osmero natjecatelja treće sezone hit zabavnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Ekipa showa koja je zadužena za šminku, frizuru i masku općenito, kao i kostime dala je sve od sebe da osmero natjecatelja nove sezone Žanamari, Lanu Jurčević, Hanu Hegedušić, Mattea Cetinskog, Fila Tilena, Damira Kedžu, Filipa Dizdara i Anu Maras Harmander transformiraju do ruba prepoznatljivosti. 

Foto: Branko Banjac

Za njihove vokalne transformacije pobrinule su se Ivana Husar i Martina Tomčić. O koreografiji i savršenim plesnim pokretima po uzoru na izvođače koji se imitiraju brinuo je Igor Barberić, dok je pobjednik prve sezone Mario Petreković kao njihov dramski trener pomogao natjecateljima da se još više približe originalu.

Foto: Branko Banjac

Kako je to kome pošlo za rukom saznat ćemo već u prvoj epizodi koja će polučiti i prvog pobjednika, a pobjedom će biti osigurana i prva od donacija humanitarnoj udruzi prema odabiru najboljeg natjecatelja nedjeljne emisije. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Hana postati Mladen Grdović, Žanamari izvesti neki od hitova Bijelog dugmeta, a Fil Tilen Modern Talkinga. Filipa Dizdara vidjet ćemo u ulozi pjevača Black Eyed Peasa, a ususret prvoj emisiji izjavljuje: ''Od showa očekujem jako dobru zafrkanciju i zabavu, također mislim da ću od trenera pokupiti dosta dobrih savjeta koji će mi koristiti i izvan showa, pritom ne mislim na hodanje u štiklama niti brijanje intimnih dijelova. Nisam dosad imitirao druge izvođače, ali nešto duboko u meni mi govori da bi mogao imati sreće sa ženama.''

Foto: Branko Banjac

Ana Maras će proći i iskustvo mijenjanja boje kože pa će postati Gloria Gaynor, Damir Kedžo će zapjevati, ali i izgledati kao Britney Spears, Matteo će pokušati 'skinuti' Danijela Popovića dok će se Lana zasigurno dobro zabaviti imitirajući Shakiru. Najveću i najzahtjevniju protetiku u prvoj emisiji imat će glumica i pjevačica Hana Hegedušić koja je dobila zadatak transformirati se u Mladena Grdovića.

- Nisam previše ambiciozna, najvažnije mi je da se svi ovdje dobro zabavimo - izjavila je Hana ususret prvom izazovu. 

Naši partneri pišu
Message