Obavijesti

Show

Komentari 33

Pogledajte kako je Gospodin Savršeni izgledao u mladosti

Pogledajte kako je Gospodin Savršeni izgledao u mladosti
11

Modelingom se počeo baviti kad je imao 27, a prije toga je profesionalno igrao košarku u njemačkoj Bundesligi. Jedini je model koji se može pohvaliti s 40 naslovnica za isti časopis, Men’s Health

VIDEO

Najpoznatiji neženja u gradu, Goran Jurenec (38), za čije će se srce dame boriti u novom RTL-ovom showu "Gospodin savršeni", pokazao je svoje fotografije iz mladosti. Izgleda da mu je modeling od malena bio u krvi, jer na slikama pozira kao pravi profesionalac, iako mu je bilo tek šest godina.

Goran je odrastao u Berlinu, ali je odbio sudjelovati u njemačkoj verziji showa jer nije bio spreman na javno pokazivanje svojih osjećaja. No, vrijeme čini svoje, pa je spremno prihvatio hrvatsku inačicu showa.

- Povezan sam s Hrvatskom jer mi ostatak obitelji živi tamo. Svako ljeto provodim u Biogradu na Moru. No još se trudim usavršiti jezik - smijući se dodaje maneken koji se pohvalio i fotografijom kad je imao 21.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Vidi se da si od malih nogu naučio da treba brinuti o svom tijelu. Ali sad izgledaš puno bolje definitivno. Nisu ti ove fotke baš za pohvaliti se - bio je samo jedan od komentara. 

Modelingom se počeo baviti kad je imao 27, a prije toga je profesionalno igrao košarku u njemačkoj Bundesligi. Jedini je model koji se može pohvaliti s 40 naslovnica za isti časopis, Men’s Health, a bio je i na hrvatskoj inačici.

Sanja i o glumačkoj karijeri jer, ističe, nikad nije kasno za snove. Ipak, zasad je vrlo tajnovit oko tih projekata, ali kaže da će se sve uskoro saznati. Uz to je sportski fanatik i osobni trener.

- Počinjem dan treningom. Što se tiče prehrane, držim balans između držanja dijete i uživanja u hrani. Koliko god držao dijetu, ponekad se omakne pokoja čokolada. Slab sam na kolače i domaću hranu, kuham i volim kuhati. Od sportova obožavam trenirati tajlandski boks, wing tsun i idem u teretanu, a Bruce Lee mi jedan od uzora - govori.

Pogledajte novu epizodu talent showa Videostar!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje