Obavijesti

Show

Komentari 53

Pogledajte nacionalnu haljinu koju će Lana nositi u Indoneziji

Pogledajte nacionalnu haljinu koju će Lana nositi u Indoneziji
5

Nacionalnu haljinu za našu missicu osmislile su dizajnerice Marija i Vesna Milković. Lanine kofere će haljinama napuniti Martina Felja, Aleksandra Dojčinović, Zigman...

VIDEO

Novoizabrana Miss Hrvatske Lana Gržetić dolazi iz Rijeke, ima 18 godina i maturantica je Škole za primijenjenu umjetnost. Lana pleše klasični balet, bavi se jahanjem, obožava svoju obitelj i svoj rodni grad, a kada su životni planovi u pitanju, bez mnogo razmišljanja, na prvo mjesto stavlja – obrazovanje. Za Indoneziju će uskoro pa vremena za predah gotovo i da nema. Najviše vremena odlazi na ono najvažnije -  to su probe haljina i cipela te uvježbavanje vještina kojima će pokušati osvojiti žiri.

Nacionalnu haljinu za Lanu osmislile su dizajnerice Marija i Vesna Milković i izradile u radionici svog etno-butika Mara. Lanine kofere će prekrasnim haljinama napuniti Body Feeling, Dies Gaudii, Martina Felja, Aleksandra Dojčinović, Zigman i Iggy Popović, a za cipele se brine Högl Shoe Fashion.

U rodnoj Rijeci Lanu su nakon osvajanja titule Miss Hrvatske 24. kolovoza dočekali prijatelji i obitelj, a slavilo se do ranih jutarnjih sati. Lana ima golemu podršku svoje obitelji, a sestra Tihana će kao njena pratiteljica otputovati u Indoneziju i pokušati joj pomoći kako bi što bolje prezentirala svoje vještine i talente.

Članovi organizacijskog tima izbora za Miss Hrvatske, na čelu s Majom Kuljiš direktoricom izbora, uspjeli su u iznimno kratkom vremenskom razdoblju i uz skromna financijska sredstva organizirati pravi mali spektakl ljepote.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Realizaciji ove iznimne večeri ljepote doprinijeli su svojim trudom i umijećem Iva Loparić Kontek kao casting menadžerica, ali i „Katica za sve“, Livija Butući koja je s djevojkama uvježbala koreografije, Ištvan Varga kao plesni koreograf, Renato Brađolica budnim okom iza objektiva i, ponajviše Boris Geršak, vlasnik licence Miss Hrvatske za Miss svijeta koji je zahvaljujući svom golemom znanju i bogatom iskustvu zaokružio cijelu priču – ističe Maja Kuljiš.

U žiriju su sjedile brojne osobe iz javnog života i predstavnici sponzora i pokrovitelja: Leonarda Boban, dizajnerica, Maja Nikolić, Miss Hrvatske 2012., Sanja Faber, voditeljica Högl Shoe Fashiona za Hrvatsku, Tihana Harapin, vlasnica modne agencije Talia, Maja Batić, predstavnica CHI professionala, Vesna Milković, dizajnerica, Dušan Bućan, glumac, dr. Aleksandar Milenović, estetski kirurg, Ivica Zanetti, frizer i Vedran Strukar, novinar.

Brojne uzvanike je „kroz vatru i vodu“ savršeno vodila voditeljica Danijela Trbović, a za zabavne trenutke su se pobrinuli iskusni plesački par Ištvan Varga i Gabrijela Pilić, pjevač Sandi Cenov te tamburaški sastavi Mejaši i Begini.

Među gostima su se našla mnoga poznata lica poput spisateljice Sanje Pilić, modne dizajnerice Martine Felje, Antonija Šinceka, prošlogodišnjeg Mistera Hrvatske, Vjekoslave Bach i drugih.

Uz puno premišljanja, jer zadaća nije bila nimalo jednostavna, članovi žirija su proglasili pobjednice pa je tako Miss fotogeničnosti Miroslava Bernat, druga pratilja Miss Hrvatske Renata Marić, a prva pratilja Josipa Dragun. Miss Hrvatske Lana Gržetić je, ne skrivajući uzbuđenje, preuzela krunu Zlatarne Celje od prošlogodišnje missice Maje Nikolić i krenula u veliku avanturu – život s titulom najljepše Hrvatice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje