Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
80 komentara

Pogodi tko sam: Prepoznajete li ovog 'izblajhanog' mladića?

Frizer Jacques se kao mladić blajhao, a profesorica ga je vidjela kao budućeg Pavarottija. Kaže da je pametan i elokventan, a danas je mentor u showu 'Voice'

24sata
Foto: 24sata
80 komentara

Žao mi je što je Željko otišao u zabavne vode. Ja sam ga vidjela kao budućeg Pavarottija, kaže Viktorija Badrov, Jacquesova (34) bivša profesorica iz zagrebačke Glazbene škole 'Blagoje Bersa', koju je pohađao prije desetak godina.

- Dobro mu ide na estradi, ali ja sam ga slušala u klasičnoj glazbi. Bio je sjajan operni pjevač - kaže profesorica Badrov. Nahvalila je Jacquesa da je kao mentor u showu 'Voice' sjajan, elokventan, pametan i dobronamjeran. Jacques se s Tonyjem svađao u prošloj sezoni, vrijeđali su se i zamalo potukli.

Jacques je Tonyja usporedio s nečim smrdljivim, a Cetinski ga je uvrijedio na račun stasa rekavši mu da izgleda kao jedna domaća životinja. Houdekova profesorica smatra da je svađa trebala ostati između njih dvojice.

- Željko i Tony su kao dvoje klinaca kad se posvađaju. Oboje su eksplozivni. No vidite da su se na kraju pomirili - kaže nam profesorica Badrov.


Naši partneri pišu
Message