Obavijesti

Show

Komentari 74

Pokajničke note: Svađali su se, a sad žele s Ninom surađivati

Pokajničke note: Svađali su se, a sad žele s Ninom surađivati
1

U Stockholm su došle i Ninina mama Irena, kao i baka iz Lipovljana, koje su je bodrile iz publike. Iako je nastup odradila besprijekorno, nije tulumarila nakon prolaska u finale

VIDEO

Mi smo se naljutili na one koji su birali pjesmu jer je nisu radili Hrvati. Svi bismo željeli surađivati s Ninom jer je ona izvanserijska pjevačica. Zamislite da se u Zagrebu grade fontane, a gradonačelnik Bandić bez natječaja odabere Austrijance za izvođače radova umjesto hrvatske tvrtke, rekao je Ante Pecotić (46).

Potpredsjednik Hrvatskog društva skladatelja smatra da su na HRT-u trebali dati priliku domaćim autorima da Nini Kraljić (24) napišu pjesmu za Eurosong. U finalu glazbenog natjecanja zadnji put nas je predstavljao Igor Cukrov s pjesmom 'Lijepa Tena', koju su napisali samoprozvani kralj i kraljica estrade, bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić.

- Tako se to radi, profesionalno i dobro. Ne bih prognozirao plasman u finalu jer još moramo čuti što nudi druga skupina polufinalista, ali Nina zaslužuje sve pohvale - rekao je hitmejker Zrinko Tutić (61). O našoj pjevačici raspisali su se europski mediji, pa iako je većinu impresionirala glasom, Kraljić se nije, prema mišljenju nekih, proslavila kreacijom.

- Napola ptica, napola insekt, ili možda stablo omotano toaletnim papirom - tako je njemački časopis Bild opisao haljinu, koju je Kraljić nosila u polufinalu Eurosonga. Usporedili su je s američkom pjevačicom Lady GaGom (30), a nisu im se svidjeli ni prateći vokali koji su u drugi plan bacili Ninin nevjerojatan glas.

- Haljina izgleda kao mješavina nečega što su nosili egipatski faraoni i ogrtača - piše Bild.

U Stockholm su došle i Ninina mama Irena, kao i baka iz Lipovljana, koje su je bodrile iz publike. Iako je nastup odradila besprijekorno, nije tulumarila nakon prolaska u finale jer se još boji švedske hladne klime i prehlade.

- Svima smo začepili usta i svi sad govore o Nini. Ne znam kako se ikome više da kritizirati haljinu. Žao mi je jedino što nije prošla BiH, oni jedini nisu pjevali na engleskom. Izgleda da se to ne isplati - rekao je Juraj Zigman, koji je Nini, ali i Ani Rucner iz bosanskog tima, kreirao haljine. 

Kritike je pokupio i outfit Samre, predstavnice Azerbajdžana. Ona je sve podsjetila na austrijskog transvestita Conchitu Wurst, koja je 2014. pobijedila na Eurosongu. Tad je nastupala u sličnoj zlatnoj haljini, s gotovo jednakom frizurom. Jedina je razlika što Conchita ima gustu bradu, koju su mnogi odmah nacrtali i na Samri. 

Publiku je zbunilo što državu San Marino predstavlja Turčin Serhat, koji je ponosno mahao turskom zastavom. Njegov je cijeli nastup kopija izvedbe Leonarda Cohena. Mnogima nije bilo jasno niti zašto Austrijanka Zoe pjeva na francuskom. Pjesmu je napisala s ocem, ali nikome nije pojasnila zašto nije na njemačkom. Kraljevi skandala i svađa ipak su Izrael i Nizozemska.

- Ne pitajte me o kolegi jer mi se uopće ne sviđa. I bolje neka ne započinje svađu sa mnom jer će ga ova kujica natući - rekao je Izraelac Hovi Star (29) o kolegi iz Nizozemske. U Rusiji su ga maltretirali na granici i poderali mu putovnicu jer je otvoreno rekao da je gay. Ismijavali su njegovu odjeću i frizuru. Kao prava diva Star se na crvenom tepihu u Stockholmu uvijek gurao da bude ispred fotografa, a Nizozemac Douwe Bob mu je na to rekao da 'malo ohladi'.

- Tko si ti uopće? Nećeš biti zvijezda nikad nigdje izvan Nizozemske - uzvratio mu je stilist i frizer iz Izraela, čiji je očuh američki košarkaš John McIntyre. Sve je kulminiralo na jednoj od proba, gdje su se dečki gotovo potukli, a Starov menadžer je formalno zamolio nizozemsku delegaciju da 'svog dečka drže podalje od Hovija, kojeg vole baš svi, pa im Douwe neće faliti'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'