Obavijesti

Show

Komentari 19

Pokopali Lacija: Na nebu će sve uveseljavati harmonikom...

Pokopali Lacija: Na nebu će sve uveseljavati harmonikom...
6

Na sprovodu je bilo 200-tinjak ljudi. Najviše su ih dirnule pjesme 'Over the Rainbow' i 'It’s a Wonderful Life'. Kolege Lacija opisuju kao vječnog mladića i veseljaka

VIDEO

Doživio si ono što vrlo malo ljudi može, slavu u jesen života. Za glazbenika je velika stvar otići na izbor za najbolju pjesmu Europe. Ti i prijatelji pečat megazvijezda nosili ste časno. Vjerujem kako ćeš i na nebu sve uveseljavati harmonikom i glazbom kao što si činio nama na zemlji. Sretan ti put Laci, rekao je bivši ministar gospodarstva Davor Štern.

 Ladislava Demeterffyja danas su pokopali na krematoriju na zagrebačkom Mirogoju. Preminuo je prošli petak u bolnici Sestara milosrdnica u 78. godini. Od njega su se oprostili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te Sandra Bagarić sa suprugom Darkom Domitrovićem. Sandra, koja je s Lacijem i Kraljevima ulice 2008. pobijedila na Dori s pjesmom 'Romanca', na posljednje počivalište dragog prijatelja ispratila je crvenom ružom. Kolege iz benda, Miran Hadži Veljković i Zlatko Petrović Pajo, pridržavali su jedan drugoga i plakali.

- Bio je veliki čovjek i umjetnik. Zagreb je puno toga izgubio njegovim odlaskom. Svirati i zabavljati ljude na ulici najzahtjevniji je oblik bavljenja glazbom, a Laci je to imao u sebi. Uvijek je budio veselje u drugima - rekao je Lacijev prijatelj Hadži.

Na sprovodu je bilo 200-tinjak ljudi. Najviše su ih dirnule pjesme 'Over the Rainbow' i 'It’s a Wonderful Life'. Davor Štern prisjetio se kako je prije 40 godina svirao s Lacijem u zagrebačkoj vili Rebar u podsljemenskoj zoni. Bend se zvao 'On, ti i ja'.

- Laci je dugo bio u inozemstvu, ali nastavili smo se družiti čim se vratio u Hrvatsku - rekao je Štern.

On je i upoznao Lacija s dečkima iz Kraljeva ulice. Hadži i Pajo nastavit će i dalje svirati po ulicama jer su uvjereni kako bi Laci to želio.

- Unatoč godinama bio je najmlađi od nas. Silno će nam nedostajati, ali život jednostavno mora ići dalje - dodao je Pajo. 

Ulični glazbenik Laci zadnje dvije godine živio je u Domu za starije i nemoćne osobe na zagrebačkom Trnju.

S. Bagarić mu je na lijesu ostavila ružu

Srce malo, znali smo se 15 godina. Bio je vedar, pun veselja i optimizma. Bio je dijete zarobljeno u tijelu starca, rekla je Sandra Bagarić. 

Operna pjevačica bila je na sprovodu sa suprugom Darkom Domitrovićem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'
PROMIJENILO MU ŽIVOT

Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'

U showu 'Brak na prvu' parovi su morali jedno drugome otkriti trenutak iz života koji ih je obilježio. Marko je priznao kako je imao brojne poroke, a Mura da ju jedna bivša veza u potpunosti promijenila