Obavijesti

Show

Komentari 26

Pokos i s 50 osvaja ljepotom: 'Jedina prava dama za mene'

Pokos i s 50 osvaja ljepotom: 'Jedina prava dama za mene'
5

Nakon višemjesečnog izbivanja s Instagrama, Pokos je objavila fotografiju bez opisa, što joj inače ne sliči. Ipak, vjerni fanovi su bili ti koji su dodali svoj opis slici jer bivša voditeljica i s 50 osvaja ljepotom

VIDEO

Bivša voditeljica Vlatka Pokos (50) u prošlosti je redovito komentirala sve aktualnosti, međutim, više nije tako aktivna na društvenim mrežama. Ipak, kada objavi fotografiju na Instagramu - osvoji pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Pokos je napredovala u karijeri

Pokretanje videa...

Vlatka Pokos 01:00

Pokos je u subotu, nakon više od četiri mjeseca "tišine" odlučila objaviti fotografiju s kojom 'dočekuje proljeće', barem bi se tako dalo zaključiti po hashtagovima koje je dodala u opisu fotke.

Fotografija je prikupila pedesetak komentara, a svi odreda slave ljepotu ove 50-ogodišnjakinje,

- Uvijek lijepa, za mene jedina prava dama s puno stila i manira - samo je jedan od komentara.

Vlatka Pokos je napredovala, postala je poslovođa u Dioru
Vlatka Pokos je napredovala, postala je poslovođa u Dioru

Objava prije toga je bila puno 'verbalnija' u kojoj je uz fotografiju iz mladosti napisala prilično dugi tekst o diskriminaciji na temelju godina.

-  Na ovoj fotografiji, koju je uslikala jedna od mojih najboljih prijateljica u životu, imam samo 23 godine. Mlada sam i lijepa, nemam cak niti puder na licu, samo crveni ruž, koji sam voljela u to vrijeme. Zar netko doista misli da sam danas manje vrijedna kao osoba i zena? Mislim da se to nitko ne bi usudio reci naglas, cak i da to misli. To može misliti samo primitivna i ograničena osoba. Da ne kažem zla i glupa- napisala je. 

- Kako onda objasniti ovu poplavu “mudrih” komentara o životnoj dobi jednog izuzetnog čovjeka, koji na sreću svih nas, postao predsjednik Amerike? To zgražavanje nad njegovim godinama je nepodnošljivo i jadno. I to od strane ljudi koji se navodno bore za ljudska i ženska prava - objasnila je u objavi.

'Sigurna sam da znam više o američkoj politici od prosječnog Hrvata. Tužno i zabrinjavajuće'
'Sigurna sam da  znam više o američkoj politici od prosječnog Hrvata. Tužno i zabrinjavajuće'

- Licemjerno. Govori o nerazumijevanju, neznanju i najgoroj, sveprisutnoj diskriminaciji po životnoj dobi. Najraširenijoj diskriminaciji u modernom svijetu, dokazano - zaključila je.

Podsjetimo, Vlatka posljednje četiri godine živi u Kanadi, točnije u Torontu. U Hrvatsku ne dolazi često. Ondje je i diplomirala te je ujedno proglašena jednom od najboljih studentica na sveučilištu za oglašavanje i marketinške komunikacije Sheridan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja