Obavijesti

Show

Komentari 31

Policija zbog nasilja stigla kod Simone i Ante Gotovca

Policija zbog nasilja stigla kod Simone i Ante Gotovca
4

Simonina majka Tamara Trpkov boji se da njenu kćer i unuku, Ante u napadu bijesa ne ubije. Optužuje ga da je istukao manekenku i Gabrijelu

VIDEO

Više ne znam što raditi. Bojim se da Ante ne ubije Simonu i dijete, uzrujano je rekla Tamara Trpkov. Manekenkina majka dojurila je preksinoć u Zagreb. Kaže kako ju je Simona Gotovac (24), plačući, preklinjala da je spasi od supruga.
- Vrištala je govoreći kako ju je Ante istukao te da se seli. Loveći Simonu, Ante je šakom udario i Gabrijelu (2). Simona me ubrzo nazvala i rekla da se predomislila te da ipak ostaje s njim - rekla je ogorčena Simonina majka i dodaje da je, došavši u Zagreb, otišla k bivšem suprugu Željku.
- Zajedno smo otišli na Srebrnjak jer nam se Simona nije više javljala. Došli smo im ispred zgrade. Tamo su bili parkirani njihovi automobili, ali nitko nije otvarao - govori majka.
Tamara se u međuvremenu čula s Gotovčevim roditeljima.
- Njegova majka Jadranka kazala mi je da hitno zovem policiju jer očito nešto nije u redu. Bojala sam se jer nisam znala gdje je Gabi - kaže Tamara. Stojeći ispred ulaza u kuću, Simonina majka dozivala je kćer. Ona se pojavila na balkonu. Bila je natečena.
- Rekla mi je da su pili i vodili ljubav - kaže majka dodavši kako će nazvati Centar za socijalnu skrb te tražiti da im oduzmu dijete.
- Simona je Željku rekla kako sjedi na pločniku ispred policijske postaje čekajući da je smjeste na sigurno. Željko je došao po nju te ju je odvezao sebi u Buzin - govori.
- Di je moja najdraža ženica? Simonica - dozivao ju je. Ona je popustila i otišla s njim kući.

POLICIJA: SIMONA NAS JE ZVALA, ALI NJE NI GABRIJELE NIJE BILO KOD KUĆE
Zagrebačka policija na jučerašnjoj konferenciji za novinare potvrdila je da su dolazili u dom Gotovčevih na Srebrnjaku. Odmah nakon poziva uputili su se u njihov dom. Tamo su zatekli Antu, a Simone i dvogodišnje Gabrijele nije bilo. Ante je policajcima rekao da je sve u redu, pa su oni ubrzo otišli bez ikakve prijave. Neslužbeno doznajemo da je manekenka policajcima kasnije spuštala telefonsku slušalicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom