Show

Komentari 43

Polugole djevojke plesale oko Rooneyja, a s jednom se ljubio: Bojao sam se da će me ucijeniti!

Polugole djevojke plesale oko Rooneyja, a s jednom se ljubio: Bojao sam se da će me ucijeniti!

Nogometaš tvrdi da je pozvao policiju nakon što su ga tri djevojke fotografirale za vrijeme burnog zajedničkog izlaska jer se bojao da će ga na taj način ucjenjivati. Sporne fotke kruže Twitterom, no supruga mu navodno nije ništa zamjerila

Bivši engleski nogometni reprezentativac Wayne Rooney (35) posljednjih je dana u centru pažnje britanskih medija. Naime, Twitterom kruže fotografije njegovog turbulentnog izlaska s tri 21-godišnjakinje.

Nogometaš je izašao u klub u Manchesteru i ondje upoznao influencericu Tayler Ryan (21) i njezine dvije prijateljice. Pozvao ih je da mu se pridruže te su zajedno pili a s jednom od njih se i poljubio. Djevojke su sve fotografirale i objavljivale na društvenim mrežama.

Kasnije su zajedno otišli u hotel, gdje su djevojke u donjem rublju plesale oko onesviještenog Rooneya i sve to zabilježile kamerom. Nogometaš tvrdi da je u jednom trenutku pozvao policiju.

- Bojao sam se da će me ucjenjivati s tim fotografijama - izjavio je Rooney za Mirror, no iz policije tvrde da nisu zaprimili nikakvu službenu žalbu.

Podsjećamo, nogometaš je 12 godina u braku s Coleen Rooney (35), koja mu je rodila četvoricu sinova.

Prevario ju više puta no ona je unatoč svemu ostala s njim. Coleen je očito povjerovala u suprugovu stranu priču te smatra kako je Wayne žrtva namještaljke. Odbila je prekinuti godišnji odmor s njihova četiri sina u Abersochu u sjevernom Walesu.

- Apsolutno ga podupire i stoji iza njega. Razgovarali su i ona u potpunosti vjeruje njegovoj verziji događaja. Ma oni su čvrsti poput stijene - rekao je izvor blizak paru za britanski The Sun.