Obavijesti

Show

Komentari 24

Svađale se na sudu, a sada se mire: Alka i Vlatka opet na bini

Svađale se na sudu, a sada se mire: Alka i Vlatka opet na bini
9

OKUPLJANJE Vlatka i Alka znaju da su obje angažirane na istom eventu. No kako tvrdi Kosmač nisu reagirale na to jer su „vrhunske profesionalke“. Vlatka i Alka svojedobno su bile prijateljice

VIDEO

Napravit ćemo sve u našoj moći da ih pomirimo ove godine. Kako ljepotice žele mir u svijetu tako će to vjerojatno htjeti i naše dvije istinske dive, kaže nam uzbuđeni Boris Kosmač. Kralj liposukcije i imitator organizator je svjetskog izbora za Miss turizma 1. Lipnja u Poreču. Izbor će voditi Vlatka Pokos (49), a nastupati će Alka Vuica (57). 

Kako doznajemo, Vlatka i Alka znaju da su obje angažirane na istom eventu. No kako tvrdi Kosmač nisu reagirale na to jer su „vrhunske profesionalke“. Vlatka i Alka svojedobno su bile prijateljice. Alka je Vlatku upoznala i s budućim suprugom Josipom Radeljakom (76).

Međutim nakon što je Dikan izbacio Vlatku iz stana na zagrebačkoj „špici“ prije 12 godina njihovo prijateljstvo je puklo. Ogorčena Vlatka napisala je knjigu „Život u raju“ u kojoj nije riječima štedjela Alku, a svađa je kulminirala sudskim sporom na zagrebačkom sudu. Nakon toga dvije ljute rivalke srele su se na istom izboru ljepote u Poreču prije tri godine i tad su se vješto izbjegavale.

Nakon što je najavila da će Alka zapjevati, Vlatka je napustila binu predavši joj mikrofon bez riječi. Na Vlatkin osmijeh, barem za publiku, Alka je okrenula glavu. Iako su bile za istim šankom, svaka je bila u svom društvu. Nisu se osvrtale jedna na drugu i ponašale su se kao d se uopće ne poznaju. Nakon završetka izbora, pokraj izlaza na terasu, našle su se okružene obožavateljima i prijateljima. Tad smo pokušali testirati njihov odnos zamolivši Alku za zajedničku fotografiju s Vlatkom koja je bila udaljena tek metar, dva od nje.

- Ma neeee - bilo je sve što je Alka rekla na ideju da se slika s bivšom prijateljicom Vlatkom.

Pokos se u Poreču vraća u Hrvatsku nakon godinu dana izbivanja. Prije godinu dana bila je zaštitno lice za Moniku Sablić i tad je u modnoj kampanji pokazala dubok dekolte. Kako nam je Vlatka kasnije rekla zbog dekoltea su je prije 19 godina maknuli s televizije kad se u haljini s prorezom do pupka pojavila u prijenosu uživo izbora za Miss Hrvatske. 

- Nikad neću shvatiti zašto je moja voditeljska karijera u Hrvatskoj bila sabotirana. Bez lažne skromnosti, nemam baš puno konkurencije. Ekranima vladaju prilično bezlični ljudi. Ili uvijek iste, nezanimljive face. Kriteriji su generalno vrlo niski. Društvene mreže i primitivni, turbofolk trendovi uništili su hrvatski javni prostor. Mislim da ima i previše reality projekata i raznih ‘talenata’ za pet minuta slave - kaže Vlatka, koja bi na televiziji htjela gledati prave zvijezde i profesionalce. Umjesto takvih, gledamo amaterizam s lokalnih natjecanja u pjevanju, zaključila je.
 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao