Obavijesti

Show

Komentari 3

'Pomlađuje' se cementom, a javno pokazuje strije i izdajanje

'Pomlađuje' se cementom, a javno pokazuje strije i izdajanje
13

Nedavno je s ostalim mamama podijelila kako je 'popucala' tijekom poroda i kako joj je postporođajni period s novorođenim sinom puno lakši nego je bio s djevojčicom Lunom

VIDEO

Chrissy Teigen (32) većini je poznata kao manekenka i supruga pjevača Johna Legenda (39), ali i kao jedna od zvijezda koje imaju vrlo mala srama te se vode onom: 'što mi je na umu, to mi je na drumu'.

Njima ništa nije privatno: John i Chrissy šokirali fotografijom
Njima ništa nije privatno: John i Chrissy šokirali fotografijom

Tako je njezin suprug nedavno objavio fotografiju na kojoj se Chrissy izdaja. Ta slika je, iako svakodnevna i potpuno normalna, šokirala neke obožavatelje. Brojne mame su ipak reagirale pozitivno i pohvalile manekenku što je tako otvorena sa stvarima koji mnogi smatraju tabuom.

Inače, pjevač i manekenka su roditelji dvogodišnje djevojčice Lune i jednomjesečnog Milesa, a ovo nije prvi put da je mama Chrissy svojim 'akcijama' šokirala ili nasmijala javnost.

Muke nakon poroda

Tako je nedavno podijelila s 'mamama' kako je 'popucala' tijekom poroda i kako joj je postporođajni period s novorođenim sinom puno lakši nego je bio s djevojčicom Lunom.

Isto tako, otkrila je i da je dobila strije u trudnoći te pokazala da ni supermodeli nisu imuni na njih. Nakon toga je objavila fotografiju na kojoj doji Milesa u kuhinji u mrežastim gaćicama visokog struka.

- Molim vas, pogledajte ove vene na mojim prsima punim mlijeka. Upomoć. Što je to?  - upitala je Chrissy fanove i pokazala im na što je točno mislila.

Trudna radila salatu u toplesu

- Molim vas, nemojte me osuđivati. Ja sam snažna, ponosna žena koja radi salatu i prirodna je te pokušava živjeti svoj život - napisala je manekenka u opisu fotografije na kojoj u toplesu radi salatu dok je grudi prekrila krugovima ispunjenim povrćem.

Većina je pozitivno reagirala na njezinu fotografiju i rekli su kako bi voljeli imati tijelo i samopouzdanje poput nje. Usto su joj poručili da je to najbolja stvar koju su vidjeli u posljednje vrijeme na društvenim mrežama. 

Pala na koljena pred Beyonce

U 'The Tonight Showu' Jimmyja Fallona Teigen otkrila je kako je izgledao njezin susret s Beyonce (36) na dodjeli Grammyja. Naime, bila je toliko uzbuđena kada je susrela glazbenu divu da je, kako tvrdi, pala na koljena i nazvala ju 'svojom kraljicom'.

Teigen je rekla da je već mnogo puta srela Beyonce, ali da ju pjevačica svaki put iznova oduševi. S druge strane, njezin suprug bio je totalno 'cool' kad je razgovarao s Jay Z-jem (48).

- Ništa se ne može usporediti s trenutkom kada vidite Beyonce - iskrena je bila Chrissy.

Chrissy je pokazala sina: 'Ovo je Miles Theodore Stephens'
Chrissy je pokazala sina: 'Ovo je Miles Theodore Stephens'

- Primila sam ju za ruke, kleknula i ispričala se što smetam 'svoju kraljicu'' - dodala je 

Suprugove bokserice za smeđe banane

Jednom prilikom je trebala šest smeđih banana kako bi napravila 'banana bread', a tu je svoju potrebu objavila i na Twitteru.

- Ako imate šest smeđih banana i u okolici ste Los Angelesa, poslat ću svoju pomoćnicu po njih. U zamjenu dajem svoju potpisanu kuharicu, Johnove bokserice i paletu sjenila Becca - napisala je Teigen.

Njenom liječniku nije lako

Chrissy osebujni humor na svojoj je koži osjetio i njen liječnik. Manekenka mu je poslala poruku u kojoj je napisala da joj se na guzi pojavilo crvenilo ili neki čudan osip nakon ronilačke avanture u Italiji. Fotografirala je promjenu na koži i poslala poruku i sliku doktoru.

Nakon Italije otišla je u London, gdje se i nalazi njegova ordinacija pa ga je pitala može li svratiti na pregled, a liječnikov odgovor nije pokazala.

Iskreno o plastičnim operacijama

Nakon priznanja da se borila sa postporođajnom depresijom te pokazivanja strija, lijepa brineta je otišla korak dalje te u intervjuu za jedan američki časopis iskreno progovorila o svojim odlascima plastičnom kirurgu, što je šokiralo njezine fanove diljem svijeta.

- Sve je na meni je lažno, osim mojih jagodica i obraza - rekla je i rukom pokazala na čelo, nos i usne koje su djelo vrijednih ruku plastičnih kirurga.

Chrissy je istaknula da joj nije problem pričati o tim stvarima te da se apsolutno ne kaje što se odlučila za ovaj način uljepšavanja. Kao najčudnije iskustvo u ovom procesu, navela je isisavanje masnih naslaga iz jednog dijela tijela koje je izazvalo najviše zgražavanja. 

- Radila sam liposukciju pazuha - otkrila je.

Živčani slom zbog ekstenzija

Supruga Johna Legenda svojedobno je objavila video u kojem se histerično valja po podu dok joj asistentica pokušava pomoći kod skidanja ekstenzija.

 

#ChrissyTeigen

A post shared by Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat) on

- Grozna si, zaposlit ću novu asistenticu - zaprijetila joj je Chrissy nakon što su napokon skinule umjetnu kosu s njezine glave, a kasnije je objavila i video u kojem traži obožavatelje da se prijave na ovaj 'oglas za posao'.

 

#ChrissyTeigen

A post shared by Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat) on

Glava u cementu

Prije nekoliko godina odlučila je pomladiti i osvježiti svoje lice u cementu. Ideju je dobila kada je gledala seriju 'U uredu' gdje je to učinio njen omiljeni lik Michael Scott.

Prilikom renovacije kuće Chrissy je odlučila ostaviti svoj trag na podu pa je gurnula lice u cement. Smiješni moment podijelila je na svom Snapchatu i nasmijala obožavatelje.

VIDI OVO: 11 bizarnih stvari o masturbaciji!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'