Obavijesti

Show

Komentari 8

Ponovno se predomislio: Daniel Craig će ipak glumiti Bonda?

Ponovno se predomislio: Daniel Craig će ipak glumiti Bonda?
3

Premda smo unatrag nekoliko godina par puta čuli da se glavni glumac serijala o Bondu, Daniel Craig, povlači iz uloge, možda to ipak nije tako. Je li zov novca prejak?

VIDEO

Kada je izjavio da bi radije prerezao vene na svojim rukama nego što bi glumio Bonda još jednom, većina je ljudi otpisala Daniela Craiga kao najpoznatijeg tajnog agenta. I s pravom, glumac je ipak već u postarijim godinama, a i deset godina jedne te iste uloge svakako ne doprinosi kvaliteti njegove glumačke karijere. No prema najnovijim podacima, Craig je ipak spreman još jednom odjenuti odijelo i uzeti u ruke vjerni Bondov pištolj.

Glavna i odgovorna osoba za cijelu franšizu o Bondu, Barbara Broccoli, navodno je izjavila da je skoro u potpunosti uvjerila Craiga da snimi još jedan film. A kako je Craig nedavno dobio i hvalu za svoju glumu u drami 'Othello', posve je moguće da će prihvatiti.

- Daniel je iznimno zadovoljan svojom izvedbom u 'Othellu', a i recenzije su odlične. Tako da sada razgovori između Barbare i Daniela idu u pravom pravcu. Scenarij je gotov, pišu ga scenaristi Neal Purvis i Robert Wade (napisali su nekoliko scenarija o Bondu, op.a.) i produkcija kreće čim Daniel bude spreman potpisati. Uz to, Barbara Broccoli ne voli Toma Hiddlestona, jer joj je previše samozadovoljan i nije dovoljno opak da bi odglumio Bonda - izjavio je neimenovani izvor iz Hollywooda.

Iako nije želio ništa izjaviti o mogućnosti da ćemo opet vidjeti Craiga kao Bonda, scenarist Wade dao je neke naznake kamo će se Bond uputiti u narednom filmu.

- Morat ćemo pokazati nešto o Bondovom mjestu u svijetu, koje je u stvari mjesto Britanije u svijetu. Ali stvari se prebrzo kreću, pa je postalo malo nezgodno pisati o tome. Ipak, s ljudima kakav je Trump, Bondovi supernegativci su postali stvarnost - rekao je scenarist.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode