Show

Komentari 29

'Popeglana do daske': Pa je li ovo zaista raskošna Beyonce?

'Popeglana do daske': Pa je li ovo zaista raskošna Beyonce?

Na fotografijama za kampanju Roberta Cavallija pjevačica uopće ne sliči na sebe. Bujnu stražnjicu i bokove uopće nema, a noge joj izgledaju kao dvije čačkalice

Nije joj se svidjelo što su joj na fotografijama koje je snimila za reklamu nove kolekcije kupaćih kostima za H&M u photoshopu 'popeglali' obline. Kako će tek Beyonce (31) reagirati kad vidi koliko su se 'zaigrali' pri obradi fotografija modne kuće Roberto Cavalli. 

Pjevačicu poznatu po raskošnim oblinama koje voli isticati svakom prilikom, toliko su stanjili da izgleda kao čačkalica. Bujni bokovi i stražnjica koji su Beyoncein zaštitni znak na Cavallijevoj fotografiji ne postoje. Noge joj nisu čvrste i seksi, već izgledaju kao dva namontirana štapića koja bi svaki tren mogla pući. 

Jedino što sliči originalu je haljina koju ima na sebi. Nju su, naime, u Cavalliju dizajnirali samo za pjevačicu kako bi je nosila na svojoj turneji. Fotografija je na društvenim mrežama izazvala brojne kritike. Mnogi se pitaju zašto modne kuće 'guraju' ideale ljepote koji su u potpunosti nestvarni i neprivlačni.

Najčitaniji članci