Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

'Porno će biti A produkcije kako ste od mene i navikli'

Gerila Stilist, Grubnića će na YouTube-u prikazati kao pohotnog homostilista koji ne bi vidio jahtu da uz sebe nema prijateljicu Snježanu Mehun

M. Delija
Foto: M. Delija
17 komentara

Donedavni prijatelji Marko i Neven već nekoliko mjeseci prepucavaju se u medijima otkrivajući "prljave" detalje iz života. Nedavno je Neven Ciganović izjavio kako je Marko snimio i pornić
- Takvo nešto ne postoji, a kada bude, od mene ste navikli na najbolje što znači da u obzir dolazi samo A produkcija - odgovorio je Grubnić.
Mačak je nedavno kupio i novi automobil i to isti onaj koji ima i srpska pjevačica Jelena Karleuša. Nju bi Marko jako želio upoznati jer misli da imaju puno dodirnih točaka.
Na pitanje o unajmljivanju tjelohranitelja Marko je rekao da ga nije uzeo zbog nasrtljivih obožavateljica. On mu pomaže u raščišćavanju prostora na događanjima gdje je gužva.
- On je tu da bi meni bilo lakše - zaključio je Marko.

GERILA STILIST NOVI MRZITELJ MODNOG MAČKA
Korisnik You Tube-a logiran kao Gerila Stilist odlučio se preko tog servisa oduprijeti pošasti stilista i njihovih izjava koje zaglupljuju medijski prostor. Gerila se "prijeti" da će svaka njihova izjava biti dokumentirana i sočno obrađena od njegove strane.
- Marko, Nevene, Borise i Borute sada vi malo pazite što nosite jer ako mislite da su Alka Vujica i Fešn Guru britki na jeziku osjetite bijes moje duge i glasom naroda vođene jezičine - kaže Gerila na svom profilu. Dodao je da će prestati tek kad mu uplate milijun kuna na žiro račun. Nakon što oblati Grubnića, Gerila će nastaviti s Cigijem, Borutom Mihalićem, i svim onima koji namjeravaju postati celebrity.


Naši partneri pišu
Message