Show

Komentari 16

Portman: 'Fan mi je opisivao u pismu kako bi me volio silovati'

Portman: 'Fan mi je opisivao u pismu kako bi me volio silovati'

Glumica je imala samo 13 godina, a obožavatelj joj je rekao da odbrojava dane do njenog 18. rođendana kako bi bi bilo legalno da se seksaju. Portman je nakon toga prihvaćala samo čedne i ozbiljne uloge

Glumica Natalie Portman (36) rekla je na Ženskom maršu u Los Angelesu da je doživjela seksualni terorizam nakon što je snimila svoj prvi film 'Leon' s 12 godina. Oskarovka je u njemu igrala glavnu ulogu mlade djevojke koja se sprijatelji s profesionalnim ubojicom kako bi osvetio ubojstvo njezinih roditelja. 

 

- Napunila sam 12 godina na setu svog prvog filma. Tumačila sam djevojlu koja otkriva i razvija svoju ženstvenost, glas i stras - ispričala je Portan. Dodala je kako je ona isto proživljavala u stvarnom životu. Bila je jako uzbuđena godinu dana kasnije kada je njezin prvi film izašao u javnost i jedva je čekala pozitivne reakcije gledatelja. No umjesto toga je dobila pismo prvog obožavatelja u kojem je opisivao svoju fantaziju silovanja. 

- Rekao je kako odbrojava dane do mog 18. rođendan kada će se prema zakonu smjeti seksati sa mnom - prisjetila se glumica. Osim njegovog uznemirujućeg pisma, smetalo joj je što kritičari razgovaraju o njezinim grudima koje 'pupaju'. Kaže da je brzo shvatila pa makar imala i 13 godina da će se na njezino tijelo gledati kao na seksualni objekt, a njoj to nije ugodno. Portman je 'prilagodila' svoje ponašanje kako bi što manje bila dio takvih rasprava. 

- Odbijala sam svaku ulogu koja je imala scenu ljubljenja i namjerno govorila zašto sam to učinila u intervjuima. Isticala sam kako sam ozbiljna i da se oblačim elegantno - objasnila je. Smatra da je tako izgradila reputaciju previše čedne, konzervativne i štreberske žene jer je htjela osjećaj da je njezino tijelo sigurno. 

- Imala sam potrebu pokriti svoje tijelo kako bi poslala svijetu poruku da sam vrijedna poštovanja i sigurnosti - zaključila je Portman koja je od 2012. u braku francuskim plesačem Benjaminom Millepiedom (40) te imaju sina Alepha (6) i 10-mjesečnu kćer Amaliju.

Najčitaniji članci