Obavijesti

Show

Komentari 6

Portman ne želi ići na dodjelu nagrade u Izrael: Uznemirila se

Portman ne želi ići na dodjelu nagrade u Izrael: Uznemirila se
4

Natalie su nedavni događaji u Izraelu izuzetno uznemirili, te ona zbog toga ne želi imati veze s nijednim događanjem u toj zemlji, izjavio je glasnogovornik glumice

VIDEO

Ovogodišnja dobitnica nagrade Genesis, američka glumica Natalie Portman (36), odbila je doći na ceremoniju dodjele nagrade koja se dodjeljuje za posebna dostignuća židovskog naroda i doprinose čovječanstvu. Svečanost je trebala biti u lipnju u Izraelu.

-  Natalie su nedavni događaji u Izraelu izuzetno uznemirili, te ona zbog toga ne želi imati veze s nijednim događanjem u toj zemlji - objasnio je glasnogovornik američke glumice koja je često isiticala da je rođena u Izraelu.

Ipak, izgleda kako je Portman ipak odlučila zadržati novčanu nagradu od dva milijuna dolara.

- Nije rekla da će vratiti novac koji se daje dobitnicima - izjavili su organizatori.

Annihilation Premiere in Los Angeles

Fondacija za nagradu Genesis navela je da se Portman javila te unaprijed ispričala te objasnila svoje razloge nedolaska. Zbog poteza glumice organizatori su odlučili otkazati ovogodišnju ceremoniju.

Naime, boje se da bi slučaj s Portman mogao utjecati i na druge te dovesti do toga da se filantropska inicijativa ispolitizira, pogotovo jer su, napominju organizatori, pet godina radili na tome da tako nešto spriječe. 

 

My prom date to the revolution #WHYWEWEARBLACK #TIMESUP

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Inače, Izrael se suočava s kritikama zbog brutalnog odgovora na masovne proteste na granici Izraela s Pojasom Gaze, u kojem je u izraelskoj vatri od 30. ožujka ubijeno 28 Palestinaca, a stotine njih je povrijeđeno. Izrael je objavio da brani svoju granicu.

Portman je u braku s francuskim plesačem Benjaminom Millepiedom (41). Vjenčali su se 2012., a imaju sina Alepha (6) i kći Amaliju (1).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...