Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

'Za ona dobra stara vremena': Zadnja uloga Ive Gregurevića...

Na pretpremijeru filma došli su i brojni kolege i prijatelji pokojnog glumca koji su željeli pogledati posljednji film naše glumačke legende. Javnost će film moći pogledati od 31. siječnja u kinima

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
5 komentara

Posljednji film pokojne glumačke legende Ive Gregurevića "Za ona dobra stara vremena" pretpremijerno je prikazan u Zagrebu, dok će javnost film moći pogledati od 31. siječnja u kinima. Film Eudarda (82) i Dominika Galića (43) ujedno je i Gregurevićeva posljednja u cijelosti snimljena uloga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U filmu se mogu čuti pjesme Prljavog kazališta "Sve je lako kad si mlad" i "A sad zbogom". Kroz film se provlači tema iseljavanja mladih iz Hrvatske, ali također se mogu vidjeti i pikantne scene. 

Na prikazivanju filma okupili su se brojni kolege i prijatelji koji su tužni zbog gubitka legende glumačke scene. 

Foto: Almir Panjeta/PIXSELL

- Oduševljen sam što se u Gregurevićevom filmu i intervjuu puštaju pjesme Prljavog kazališta. Pa sam došao kao jedan od članova. Nisam osobno poznavao Ivu, ali već mi je velika čast sama činjenica što su izabrane naše pjesme kao podloga dok on priča - rekao je Mladen Bodalec (60).

Foto: Karla Rumora/24sata

- Na moju žalost, nisam upoznala glumačku legendu, jer Ivo je upravo to bio. Ali ako ništa, barem sam glumila u istom filmu s njim. Imala sam scenu seksa u filmu, glumila sam studenticu glume što je u tom trenutku, kad je prije dvije godine sniman film, bila situacija u kojoj sam bola. Zauvijek će mi ostati u sjećanju kako su se svi smijali jer je puknuo krevet pa su brže-bolje trčali da zamijene sve i osposobe za snimanje - rekla je Elizabeta Brodić (24), glumica koja je s Gregurevićem glumila u filmu "Za ona dobra stara vremena".

Naši partneri pišu
Message