Obavijesti

Show

Komentari 17

'Postigao sam puno toga, ali zlatni gumb je nešto posebno'

'Postigao sam puno toga, ali zlatni gumb je nešto posebno'
20

Dosad sam u životu postigao jako puno toga, imam divne prijatelje koji su bili uz mene svakog trenutka, roditelje kakve bih poželio svakome, no ovo postignuće je iznimno posebno i drugačije, kaže Marko Antolković

Počela je nova sezona 'Supertalenta', a mladi pjevač Marko Antolković oduševio je žiri. Martina Tomčić dala mu je zlatni gumb nakon što je otpjevao 'Con Te Partiro' Andrea Bocellija, a publika je bila uplakana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Marko je poslije nastupa iznio svoje dojmove putem društvenih mreža.

- Ja još uvijek teško, čak i nakon što je prošlo tri mjeseca od snimanja, sabirem misli i obuzdajem osjećaje. Ne znam ni sad što bih rekao osim Bogu hvala na talentu koji mi je usadio i dao mi da s njim nešto u životu postignem. Dosad sam u životu postigao jako puno toga, imam divne prijatelje koji su bili uz mene svakog trenutka, roditelje kakve bih poželio svakome, dalje da ne nabrajam, no ovo postignuće je iznimno posebno i drugačije od dosadašnjih - tvrdi Marko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vjerovali ili ne. ZLATNI GUMB! Ja još uvijek teško, čak i nakon što je prošlo tri mjeseca od snimanja, sabirem misli i obuzdajem osjećaje. Ne znam ni sad što bih rekao osim Bogu hvala na talentu koji mi je usadio i dao mi da s njim nešto u životu postignem. Dosad sam u životu postigao jako puno toga, imam divne prijatelje koji su bili uz mene svakog trenutka, roditelje kakve bih poželio svakome, dalje da ne nabrajam, no ovo postignuće je iznimno posebno i drugačije od dosadašnjih. Dobiti zlatni gumb u okruženju raznih talenata, iznimna je čast. Nadam se da će i dalje sve teći svojim tokom te da ću uspjeti ispuniti barem dio onoga što bih htio. Believe it or not - THE GOLDEN BUZZER! Even three months after the performing, it's very hard to believe that this actually happened. I don't know what to say, except thank God for the talent He has given me and let me accomplish something with it. Till now I've been through so much, I have wonderful friends who were with me all the way long, every step of the way and parents so loving one can only wish for, I want to thank them for everything. This experience is completely different from everything else so far and being the one to win the golden buzzer among all these talents is a great honor. I hope that everything will continue to go this well and that I will be able to accomplish at least a part of what I would like to.

A post shared by Marko Antolkovic💗🎤🎼🎶 (@antolkovic) on

Maja je bila oduševljena nastupom te rekla kako će ga teško netko nadmašiti, dok je Martina odlučno stisnula zlatni gumb.  

- Dobiti zlatni gumb u okruženju raznih talenata, iznimna je čast. Nadam se da će i dalje sve teći svojim tokom te da ću uspjeti ispuniti barem dio onoga što bih htio - napisao je Marko iz fotografije i snimku iz emisije. 

Davor se tijekom emisije osvrnuo na Markov dolazak na pozornicu. Kako kaže, bilo mu je iznenađenje spojiti njegov glas s likom. 

- Ne mislim ništa neugodno već mislim da si stvarno iznenadio. Nemaš tipičan glas za osobu koja stoji ispred nas. Taj glas koji imaš je čudesan, moćan, drugačiji i ova pjesma je meni dosta draga - zaključio je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...