Obavijesti

Show

Komentari 17

'Postigao sam puno toga, ali zlatni gumb je nešto posebno'

'Postigao sam puno toga, ali zlatni gumb je nešto posebno'
20

Dosad sam u životu postigao jako puno toga, imam divne prijatelje koji su bili uz mene svakog trenutka, roditelje kakve bih poželio svakome, no ovo postignuće je iznimno posebno i drugačije, kaže Marko Antolković

VIDEO

Počela je nova sezona 'Supertalenta', a mladi pjevač Marko Antolković oduševio je žiri. Martina Tomčić dala mu je zlatni gumb nakon što je otpjevao 'Con Te Partiro' Andrea Bocellija, a publika je bila uplakana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

Marko je poslije nastupa iznio svoje dojmove putem društvenih mreža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja još uvijek teško, čak i nakon što je prošlo tri mjeseca od snimanja, sabirem misli i obuzdajem osjećaje. Ne znam ni sad što bih rekao osim Bogu hvala na talentu koji mi je usadio i dao mi da s njim nešto u životu postignem. Dosad sam u životu postigao jako puno toga, imam divne prijatelje koji su bili uz mene svakog trenutka, roditelje kakve bih poželio svakome, dalje da ne nabrajam, no ovo postignuće je iznimno posebno i drugačije od dosadašnjih - tvrdi Marko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vjerovali ili ne. ZLATNI GUMB! Ja još uvijek teško, čak i nakon što je prošlo tri mjeseca od snimanja, sabirem misli i obuzdajem osjećaje. Ne znam ni sad što bih rekao osim Bogu hvala na talentu koji mi je usadio i dao mi da s njim nešto u životu postignem. Dosad sam u životu postigao jako puno toga, imam divne prijatelje koji su bili uz mene svakog trenutka, roditelje kakve bih poželio svakome, dalje da ne nabrajam, no ovo postignuće je iznimno posebno i drugačije od dosadašnjih. Dobiti zlatni gumb u okruženju raznih talenata, iznimna je čast. Nadam se da će i dalje sve teći svojim tokom te da ću uspjeti ispuniti barem dio onoga što bih htio. Believe it or not - THE GOLDEN BUZZER! Even three months after the performing, it's very hard to believe that this actually happened. I don't know what to say, except thank God for the talent He has given me and let me accomplish something with it. Till now I've been through so much, I have wonderful friends who were with me all the way long, every step of the way and parents so loving one can only wish for, I want to thank them for everything. This experience is completely different from everything else so far and being the one to win the golden buzzer among all these talents is a great honor. I hope that everything will continue to go this well and that I will be able to accomplish at least a part of what I would like to.

A post shared by Marko Antolkovic💗🎤🎼🎶 (@antolkovic) on

Maja je bila oduševljena nastupom te rekla kako će ga teško netko nadmašiti, dok je Martina odlučno stisnula zlatni gumb.  

- Dobiti zlatni gumb u okruženju raznih talenata, iznimna je čast. Nadam se da će i dalje sve teći svojim tokom te da ću uspjeti ispuniti barem dio onoga što bih htio - napisao je Marko iz fotografije i snimku iz emisije. 

Davor se tijekom emisije osvrnuo na Markov dolazak na pozornicu. Kako kaže, bilo mu je iznenađenje spojiti njegov glas s likom. 

- Ne mislim ništa neugodno već mislim da si stvarno iznenadio. Nemaš tipičan glas za osobu koja stoji ispred nas. Taj glas koji imaš je čudesan, moćan, drugačiji i ova pjesma je meni dosta draga - zaključio je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'