Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
100 komentara

Posvetio joj sve pjesme: Prišao sam joj u busu, prvo me odbila

Osamdesetih je slovio za jednog od najzgodnijih 'frajera' na glazbenoj sceni. Obožavateljice su za njim ludovale, no on je uvijek imao oči za samo jednu - svoju suprugu Emiliju

8172565
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
100 komentara

Momčilo Bajagić Bajaga (57) svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti. Ni njegova supruga ne eksponira se u medijima, a rijetki su događaji na kojima se pojavljuju kao par. U braku su od 1989. godine, a prije toga su sedam godina živjeli zajedno. 

Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao. Njihova ljubavna priča počela je u jednom autobusu u Zemunu, gdje je Emilija živjela. 

bajaga | Autor: Boris Scitar/PIXSELL Foto: Boris Scitar/PIXSELL

- Upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela sa mnom izaći u nedjelju, a ona je rekla da nejdeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je otkantala, jer tko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je neugodno. Tek nakon nekoliko mjeseci smo prohodali - rekao je glazbenik za srpske 'Novosti'.

Kao gitarist 'Riblje čorbe' te kasnije kao samostalni glazbenik, Bajaga je osamdesetih bio jedan od najvećih zavodnika na sceni. Njegove ljubavne pjesme, kako je i sam rekao, uvijek su više privlačile žensku publiku. Iako je imao hordu obožavateljica, on je sve pjesme, kako je svojevremeno priznao, posvetio samo jednoj ženi. Neke od rijetkih fotografija para možete vidjeti ovdje

Foto: Promo

- Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna osoba, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnijela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na ljetovanje negdje gdje idu svi. Meni je najgluplja fora bila da govorim kako nemam djevojku da bi me curice jurile. Ljudi te vole zbog glazbe. Da nisam radio dobre pjesme, ne bi me ni voljeli - rekao je Bajaga, koji sa suprugom ima kćer Anđelu (12) i sina Marka (20). 

 

 

Naši partneri pišu
Message