Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

'Potpuno nova' Nina Kraljić: Bivši ljubavnik se ne zaboravlja

Nina Kraljić spot za pjesmu snimila je u zagrljaju plesača Vlade Kopčića, s kojim je ljubovala prije nekoliko godina. Tango u spotu pleše u izazovnoj haljini koju je za tu priliku posudila

17 komentara

Samo dva tjedna smo učili ples koji se inače vježba dva mjeseca, kaže Nina Kraljić (25). U nedavno objavljenom spotu za pjesmu “Negdje” pleše tango s bivšim dečkom Vladom Kopčićem.

- Sve izgleda jako intimno jer između Vlade i mene postoji privatna priča. Naime, kad sam snimala album, bili smo dugogodišnji partneri pa sam ga zamolila da za spot osmisli koreografiju i zapleše sa mnom - objašnjava Kraljić. Ne poriče kako i dalje postoji kemija s Vladom Kopčićem (28), s kojim je i snimala.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL Pripremajući album s kojeg je ponosno predstavila pjesmu ‘Negdje’, Nina je smršavjela pet kilograma

- Vlado je sjajan poslovni čovjek, ima stav kakav i ja imam, a to je da nema odustajanja. Zahvalna sam mu što je pristao na taj projekt. Iz toga imamo lijepe uspomene - kaže pjevačica. Kraljić se u devet mjeseci gotovo “prepolovila”, a kratku frizuru zamijenila je dugom kosom koju je obojila u ružičasto. Tango u spotu pleše u izazovnoj haljini koju je za tu priliku posudila.

- Tajna moje vitkosti ne leži u toj mjeri u bavljenju sportom, nego u odabiru prehrane. Godinu dana skidala sam kile kako bih postigla željenu figuru. Ali planiram se početi baviti nekim sportom - rekla je Nina koja je trenirala trbušni ples. Kraljić tvrdi kako nije zažalila zbog sudjelovanja u glazbenom showu “Voice” niti što je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom “Lighthouse”.

- Ne bunim se kad na mene ‘lijepe etiketu’ Eurosonga i ‘Voicea’, nemam problema s time. To mi je otvorilo mnoga vrata - kaže Kraljić, koja je sebe i svoju zemlju ljetos predstavljala i na festivalu Slavjanski bazar u Bjelorusiji, na kojem je osvojila priznanje “Slavenska nada”, koje joj je uručio tamošnji ministar kulture Boris Svetlov.

- Bilo mi je genijalno s tom predsjedničkom plaketom i peharom vrtjeti se po aerodromima. Sve to skupa lijepo izgleda na polici kraj mojeg jedinog Porina - kaže Nina.

Naši partneri pišu
Message