Obavijesti

Show

Komentari 48

Pozirao je za gay časopis, seksa se pet puta na dan, a proslavila ga je uloga s nekoliko rečenica

Pozirao je za gay časopis, seksa se pet puta na dan, a proslavila ga je uloga s nekoliko rečenica
15

Uloga 'Terminatora' skoro ga je mimoišla, ima petero djece s dvije žene i tvrdi da se seksa pet puta dnevno. Austrijanac se proslavio u bodybuilderskim, glumačkim i ali političkim vodama...

VIDEO

Arnold Schwarzenegger (75) rođen je na današnji datum 1947. u okolici Graza u Austriji. Kao dječak je pod očevim utjecajem trenirao nogomet, no s 14 godina se odlučio okušati u bodybuildingu. Inspiriran poznatim svjetskim bodybuilderima, Arnold je trenirao svaki dan u teretani a brzo je počeo i eksperimentirati sa steroidima. Čak se i vikendom, kada bi se teretana zatvorila, ušuljao unutra preko ljestvi i vježbao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Arnold i magare Lulu 00:48

1965. Schwarzenegger se pridružio austrijskoj vojsci, no ni tada ne prestaje s intenzivnim treningom i strogim režimom ishrane. Zbog sudjelovanja na bodybuilderskom natjecanju 'Mr. Europe' bez dopuštenja je pobjegao iz vojske. Na natjecanju je osvojio prvo mjesto, no zaradio je i dva mjeseca vojnog zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Screenshot

Omiljena hrana mu je biftek, pošto je godinama konzumirao velike količine proteina zbog treninga.

'Arnoldovo pravilo' na stranici Bodybuilding.com glasi: 'Ako se želite napucati, dnevno morate pojesti gram mesa za svaku funtu tjelesne težine'.

Arnold SCHWARZENEGGER's 75th birthday.

Godinu dana nakon, vratio se iz vojske i otišao u München gdje je radio kao fitness instruktor. Arnold je tada upao u ozbiljne financijske probleme zbog kojih je jedno vrijeme čak morao spavati u teretani.

Summit of cities and regions during World Climate Conference

Nakon osvojenog drugog mjesta na natjecanju 'Mr. Universe' Schwarzie je postigao veliki pomak u bodybuilderskoj karijeri i odselio se u Ameriku. Nakon toga, uspjesi i titule samo su se nizali.

Boxkampf zwischen Vitali Klitschko und Herausforderer Cristobal Arreola in Los Angeles

Za razliku od Silvestera Stallonea, koji priznaje da je karijeru započeo u pornićima, bivši guverner Kalifornije srami se činjenice da je, kao mladić, pozirao za gay časopis 'After dark'. Sedamdesetih godina objavljene su 22 njegove fotografije u tom časopisu.

Iz svijeta bodybuildinga povukao se 1975., no u međuvremenu se počeo pojavljivati u filmovima. U počecima glumačke karijere, njegov izraženi austrijski naglasak i velika mišićna masa stvarali su mu velik problem. Međutim, Arnold je marljivo pohađao satove glume, te radio na ispravljanju naglaska i smanjenju težine.

Will Smith se u videu ispričao Chrisu Rocku za šamar: 'Ovdje sam kad god si spreman pričati'
Will Smith se u videu ispričao Chrisu Rocku za šamar: 'Ovdje sam kad god si spreman pričati'

U intervjuu za Wall Street Journal Arnold je s ponosom rekao da je ušutkao sve koji su ga kritizirali na početku karijere.

- Upravo one stvari koje su mi zamjerali, čine me onim što jesam. Tri stvari su mi svi govorili na početku karijere. Prvo, ako ti ne mogu izgovoriti ime, nećeš postati poznat. Promijeni ime. Drugo, nema šanse da uspiješ sa tim naglaskom. Treće, tvoje tijelo je preveliko i previše si se nabildao. Upravo te tri stvari postale su moj zaštitni znak. Nikada ne slušajte kritičare - rekao je.

Pojavljivanjem u dokumentarnoj drami 'Pumping Iron' iz 1977. Arnold je postao poznat široj publici, no svjetsku slavu donijela mu je uloga u megahitu 'Terminator'.

FILE PHOTO: A figure from the movie 'The Terminator' is displayed inside the house where Austrian actor and former California governor Schwarzenegger was born in Thal

James Cameron uopće nije htio da on bude Terminator. Bila mu je namijenjena uloga Kylea Reesea. Nakon što su pročitali scenarij i napravili nekoliko probnih snimki, Arnold je zamolio Camerona da mu dopusti da zaigra Terminatora. Pobunio se, pošto je Reese bio zamišljen kao glavni heroj, a Terminator je jedva imao par rečenica teksta.

2003. okušao se u političkim vodama i kandidirao se za guvernera Kalifornije. Pobijedio je unatoč snažnoj oporbi, a 2006. je osvojio i drugi mandat.

Anthony Joshua v Wladimir Klitschko - Wembley Stadium

Otac je četvero djece, a kućnoj pomoćnici napravio je peto, a zbog toga se nakon 25 godina braka razveo od supruge Marije Shiver.

Pixsell

Njegov prijatelj Tom Arnold izjavio je prije nekoliko godina da Schwarzenegger pet puta dnevno ima seksualne odnose kako bi bio 'fit'.

- On kaže da je pet puta dnevno optimalno za seks i da ima potrebe koje su postale dio njegovog režima - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden