Obavijesti

Show

Komentari 89

Prvo su dobili infekciju, a sada je Luka Rok završio u bolnici

Prvo su dobili infekciju, a sada je Luka Rok završio u bolnici
6

PRUŽENA MU POMOĆ Nakon što su stanari dobili infekciju koju liječe mažući se kremama, Luka Rok potajno je hospitaliziran u KB-u Dubrava

VIDEO

Luka Rok u srijedu navečer žalio se na snažne bolove u trbuhu pa je preventivno odvezen u bolnicu na pretrage. Liječnici nisu ustanovili zdravstveni problem pa je Luka Rok nakon specijalističkog pregleda vraćen u BB kuću, kažu s RTL-a. Na malim ekranima u emisiji uživo koja je emitirana u srijedu nitko nije primijetio da se Luka Rok Medunović (23) ne osjeća dobro.

NEHIGIJENSKI UVJETI U KUĆI

U tajnosti su ga prevezli na hitni prijam u Kliničku bolnicu Dubrava nakon izvršavanja dnevnog zadatka u kojem su stanari morali pojesti velike količine hrane. Kako doznajemo, Luka Rok se žalio na probavne smetnje. Problema su imali i prošlog tjedna, kad se u Big Brother kući širila infekcija. Dubravka (47) tad je rekla Anči (24) da većina stanara ima 'infekciju koju su najvjerojatnije dobili kupajući se u jacuzziju'. Spomenula je i liječnike te otkrila kako se neki ukućani liječe mazanjem kreme koju im je prepisalo medicinsko osoblje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaraza se pojavila jer stanari nisu pazili na osobnu higijenu i redovito čišćenje jaccuzija, a gledatelji su tad primijetili i da stanari nemaju mašinu za pranje odjeće, nego odjeću peru na ruke. Uočili su i kako se neki neprestano češkaju i mažu kremama te da imaju kraste na nogama. Bivši stanar Zebo stalno se češkao po genitalijama, a bilo je onih koji su tvrdili da je Antonio Orač Orky (27) izvor zaraze. Bjelovarčanin se tad 'izobličio' i zbog bolesnog zuba.

Luka Rok 'bacio je oko' na Anezi (31), s kojom se prije nekoliko dana ljubio zbog tjednog zadatka pa pokušao oboriti Guinnessov rekord u francuskom poljupcu. Dan ranije par se povukao u spavaću sobu, gdje su prvi put spavali skupa u krevetu otkad su u Big Brother kući. Cijelo vrijeme su si šaputali, a kasnije je otkrio kako se osjeća u društvu pjevačice u usponu.

ZAVODNIK NA METI DJEVOJAKA

- Lijepo mi je. Cura je fenomenalna i sviđa mi se. Iako ona tvrdi da nije zaljubljena u mene, na trenutke mi se čini kao da je - rekao je. Dodao je da mu nije bilo lako spavati pored tako lijepe žene.

- Oboje smo mladi, a po prirodi malo divlji. Sve ti je jasno. Ne trebam ići u detalje. Zna se gdje smo - zaključio je. Anezi se također povjerila Tomislavu kako simpatije između nje i kuhara iz Novalje postoje.

- Rekla sam mu: ‘Gledaj, ako si ti meni simpatija i ako imam 31 godinu, logično je da ako sam blizu tebe da se moram suzdržavati od poriva da te zagrlim, poljubim, zažvalim i tako dalje. Ako si u krevetu s nekim, ta se šansa povećava - izjavila je tad. Ipak, neke su ukućanke odlučile napakostiti BB golupčićima. Anči i Lucija (23) odlučile su namjerno isprovocirati sustanarku pa pokušavale zavesti njezinu BB simpatiju, jer je Luka Rok Anezi, tvrde, samo igračka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje