Obavijesti

Show

Komentari 115

Poznate balkanske ljepotice 'drmaju' svim sferama društva

Poznate balkanske ljepotice 'drmaju' svim sferama društva
1

Mnoge dame s naših prostora ostvarile su veliki uspjeh u svijetu, svaka na svojem području, a ono što ih veže svakako je nevjerojatna i jedinstvena ljepota

VIDEO

Ovo su samo neke od pripadnica ljepšeg spola poznatih širom planete, koje se mahom podrijetlom iz bivše 'Juge'.

Melania Trump

Trumps hosts Hispanic Heritage Month event at the White House in Washington

Prva dama SAD-a rođena je u Sloveniji, u mjestu Sevnica, nadomak današnje slovensko-hrvatske granice. Nekadašnja je manekenka, bavi se dizajniranjem nakita, širom svijeta je poznata po svojoj ljepoti, ali i po braku sa Donaldom Trumpom, koji je od nje stariji 24 godine.

Mila Jovovich

Reuters/Pixsell

Holivudska glumica rođena je u srpsko-ruskoj porodici, a tumačila je uloge u mnogim uspješnim filmskim ostvarenjima poput 'Povratka u Plavu lagunu' i 'Petog elementa'. Prije nego što se proslavila u svijetu kinematografije, bila je manekenka dugi niz godina, te su je često proglašavali za najljepšu ženu svijeta.

Denise Richards

The Alliance For Children

Po mnogima jedna od najzgodnijih žena na svijetu, ostvarila se kao glumica i model, a bila je u centru svjetske javnosti za vrijeme braka sa jednim od najpopularnijih glumaca današnjice, Charliejem Sheenom. Lijepa Denise često s ponosom spominje svoje hrvatsko podrijetlo.

Stana Katić

PA/Pixsell

Kanadska glumica domaćih korijena za supruga, poslovnog savjetnika Krisa Brkljača, udala se 2015. na dalmatinskoj obali. Glumica je imala manju ulogu u 'CSI Miamiju' 2007., a najpoznatija je po ulozi u televizijskoj seriji 'Castle'. 

Gabrijela Spanic

Facebook

Jedna je od najpoznatijih glumica u latino-sapunicama, a otac joj je Hrvat. Domaća publika je se sjeća iz serije 'Otimačica', a u međuvremenu je postala zaštitno lice pojedinih brendova, napisala knjigu i dizajnirala nakit.

Rita Ora

British singer Rita Ora arrives at the 2017 MTV Europe Music Awards at Wembley Arena in London.

Rođena je u Jugoslaviji, a karijeru je napravila u Britaniji, gdje je uspjela čak četiri puta doćido prvog mjesta na njihovim glazbenim top listama. Ponosi se albanskim podrijetlom, a trenutno se pokušava probiti na američko tržište. O njenoj ljepoti se već godinama priča pa nije čudo što je često viđamo u reklamama poznatih robnih marki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama