Obavijesti

Show

Komentari 62

Poznati otkrivaju: Zašto smo mi propustili maturalnu večer

Poznati otkrivaju: Zašto smo mi propustili maturalnu večer
9

Gobac nije imao maturalni ples jer ga nisu ni organizirali, Pervan se vozio po gradu na Tomosu jer ga je pratnja ostavila 'na cjedilu', Kekin u školi nije imao djevojaka...

VIDEO

Sandra Bagarić kraj srednje škole nije slavila zbog rata, a Željko Pervan zbog nesretne ljubavi.

- Bio sam zaljubljen u djevojku koja je nekoliko dana prije fešte odlučila da će joj pratitelj biti uzoran učenik iz škole. Radije sam se prepustio adrenalinskoj opasnosti i vožnji gradom na svom motoru marke Tomos nego da patim i gledam je s drugim - rekao je komičar Željko Pervan (51). Pjevač Psihomodo Popa Davor Gobac (49) nije imao maturalni ples jer ga nisu ni organizirali.

- Zadnju školsku godinu nisam često bio u školi. Čak nisam ni poznavao neke kolege. Svi smo ‘pobrali’ knjižice i nestali - smije se roker. Opernu divu Sandru Bagarić (39) 1992. omeo je rat u Sarajevu. Ni danas, dodaje, ne voli svadbe, krstitke i slične umjetne veselice. Mile Kekin (41) iz Hladnog piva nije feštao jer u njegovoj tehničkoj školi nije bilo djevojaka, pa ples nije imao smisla.

- Jedina žena u školi bila je teta u kantini od svojih 50 i plus godina - smije se Kekin. Na maturalnoj večeri nije bila ni Ivana Banfić (44). Već tad je pjevala, pa je u školu išla izvanredno.

'Nitko nije htio plesati s nama'

Owena Wilsona (45) izbacili su iz škole i zabranili mu doći na feštu, a Miley Cyrus je morala raditi.

- Maturantice me kopiraju i šivaju haljine slične onima iz mojih spotova, a ja uopće nisam bila na svojoj maturalnoj večeri - kaže Madonna (54). Nijedan dečko iz srednje škole u Michiganu nije je pozvao na ples, pa je pjevačica ostala doma. Cijelu noć je plakala i gledala televiziju. Slično je prošla i Mena Suvari (34). Iako je u komediji “Američka pita” imala tulum iz snova na kojem su se dečki otimali za nju, u stvarnom životu bila je usamljena.

- Kao tinejdžerica nisam imala pravih prijatelja. Ostala sam kod kuće jer mi je bilo glupo plesati s ljudima koje sam poznavala samo iz viđenja. Dečkima uopće nisam bila zanimljiva - rekla je glumica. Kolega Owen Wilson (45) nije se smio ni pojaviti na maturalnoj zabavi. Izbacili su ga iz škole jer je stalno radio nerede, a na dan fešte bio je u vojnoj školi u Novom Meksiku.

Pjevačica i glumica Miley Cyrus (21) nije slavila kraj srednje škole jer je snimala film.

- Nije mi bilo svejedno, ali prijatelji iz razreda su mi slali fotografije i prenijeli sve tračeve - smije se Miley. Barem se, dodaje, nije morala mučiti s garderobom i pronalaženjem plesnih cipelica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište