Obavijesti

Show

Komentari 228

U kuću ušao umirovljenik iz Zagreba: 'Ne volim neprirodno'

U kuću ušao umirovljenik iz Zagreba: 'Ne volim neprirodno'
14

Otkriveno je da je jedna od uloga obitelji Vasić da raspodjeli stanare po prostorijama. Posljednji u Big Brother kuću ušao je beskućnik i umirovljenik Anton

VIDEO

U petak, voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh, dočekali su, predstavili i pozdravili prvih deset kandidata Big Brother kuće. To su Branislav Krstić iz Srbije, Andrea Jakimovska iz Makedonije, Goran Todić iz Sarajeva, Barbara i Tina Šegetin iz Rijeke, Aleksandar Ralević iz Crne Gore, Zorica Marković iz Beograda, Stefani Banić iz Splita, Darko Petkovski iz Makedonije i Ervin Mujaković iz Sarajeva. Njihove profile pročitajte ovdje

Osim njih, u skrivenoj prostoriji kuće nalazi se obitelj Vasić koja je svojim predstavljanjem već oduševila javnost i postali su pravi hit na društvenim mrežama. Obitelj se uživo i javila voditeljima Antoniji i Skyju, a odmah su rekli kako su oduševljeni prostorom, no nisu još isprobali - kade. 

- Ne mogu se načuditi da smo mi doživjeli ovakvu ljepotu - rekla je mama Rada.

Obitelj se večeras predstavila i na pozornici s voditeljima. Pozdravili su obitelj i prijatelje koji ih podržavaju iz publike. Njihov zadatak u petak je bio dijeliti stanare po sobama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije nam teško palo, lako nam je jer znamo s ljudima - otkrila je oduševljena mama Rada, prije nego se cijela obitelj zaputila natrag u kuću.

Screenshot

U kuću su ušla tri stanara

Prvi u kuću ulazi Luka Mišnić iz Beograda. Luka je reper i igrač ulične košarke i organizator brojnih turnira iste. Tvrdi da je tvorac srpskog urbanog sleng rječnika. Nikad ne bi htio biti 'fejker', rekao je. U kuću ulazi jer se bori za legalizaciju marihuane i da promovira 'underground rap scenu'. Sebe opisuje kao 'pravoslavnog rastafarijanca'. 

- Došao sam da svi budu duvači i opušteni - rekao je Luka Antoniji na pozornici, a zatim je otišao u kuću te završio u skučenoj sobici s dva kreveta na kat. Stanari iz te sobice imaju zadatak dvoriti stanare iz veće prostorije. 

U kuću će ući i Ivona Milovanović (25) iz Jagodina. Ivona, koja je radila i kao hostesa, kaže da je zovu sponzorušom, ali ona smatra da to nije jer je 'u dugoj i stabilnoj vezi'. Najčešće to o njoj misle jer ima 'napumpane usne' i vozi dobar auto. Između 'Velikog brata' i ljubavi izabire reality show. U budućnosti se vidi na estradnoj sceni. Ivonu je u kuću ispratio dečko koji nije oduševljen Ivoninim odlaskom u izoliranu kuću punu kamera. 

- Eto, dečko je rekao da će nas sve spaliti - rekla je kroz smijeh Ivona te dodala da se iznenadila jer ju je ipak odlučio podržati. 

Ivonu je obitelj Vasić smjestila u luksuzan dio kuće s većinom stanara. 

Sljedeći u kuću ulazi Anton Kopajtić. Umirovljenik i beskućnik iz Zagreba u show je došao da si 'poboljša životnu situaciju'. Boji se neprirodnog.

- Bolje da ne znam ako je netko u kući gay - rekao je odmah Anton, koji kaže da se boji 'neprirodnog'.

Anton živi u prenoćištu Crvenog križa u Zagrebu. Nikada se nije udavao jer 'je stalno bio po terenima'. U životu se, kaže, družio sa ženama lakog morala. Voli prirodne žene i nije zaljubljive prirode. Kaže da ne zna ima li djece. 

Anton je završio u većoj prostoriji kuće, a njegovom dolasku razveselila se Stefani Banić koja kaže da će on u kući 'ostati do kraja'. 

Troje stanara bolje upoznajte OVDJE

RTL


Prvo jutro u Big Brother kući

Deset stanara provelo je prvu noć i dočekalo prvo jutro u Big Brother kući. Sudionici showa, koji se natječu za nagradu od 700.000 kuna, dobili su prvi tjedni zadatak. 

Zadatak im je udovoljiti svim prohtjevima gostiju 'hotela' i omogućiti im najluskuzniji boravak identičan onome kojeg bi dobili u nekom od hotela s pet zvjezdica. Vlasnici hotela, rekao je Veliki Brat, su članovi obitelji Vasić. 

Darko Petkovski, veliki zaljubljenik u sport, stanarima je odlučio držati grupni trening na kojem su mu se pridružili Tina, Andreja, Branislav, Goran i Ervin. Ostaje vidjeti hoće li Darko biti nagrađen za svoju ulogu fitness instruktora. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 228
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'