Obavijesti

Show

Komentari 0

'Prava istina o disko plesu': To je zarazan ritam koji osvaja sve

'Prava istina o disko plesu': To je zarazan ritam koji osvaja sve
8

Dugogodišnji plesač Ivane Banfić Tomislav Tržan 2015. pokrenuo je predstavu 'Prava istina o disko plesu' kroz koju publiku 'uči' pokretima u disko plesu iz 80-tih godina, ali na šaljivi način u stilu Monty Python-a

VIDEO

To je pravi spektakl zabave, smijeha, plesa i interakcije. Ovaj plesno-zabavni show traje oko 75 minuta i popraćen je s najvećim disko hitovima. U predstavi je ukupno preko 50 plesnih pokreta, koje po želji ponavlja i publika.

Dugogodišnji plesač Ivane Banfić (49), Tomislav Tržan objašnjava kako su nastali pokreti u disko plesu i u 80-tim godinama, ali na šaljivi način u stilu Monty Python-a.

Ovo je unikatni animacijsko-zabavni sadržaj, pogodan za sve prostore i prilike vezane uz zabavu: klubove, evente, casina, hotele, show-programe, festivale, priredbe i slično. Svaka njihova izvedba popraćena je profesionalnom kostimografijom i scenografijom.

Autori predstave su: Tomislav Tržan i Zoran Jurić (DJ Jura). Predstava 'Prava Istina O Disko Plesu' je glavni program večeri. Može se izvoditi u jednom komadu ili u više dijelova, a mogu se zapjevati i karaoke. Tržan i Jurić nude izbor od ukupno 3.600 domaćih i stranih pjesama. Plesačice iz predstave mogu preuzeti i ulogu hostesa. 

Tomislav Tržan najprije je bio plesač Breakdance-a kada je u 80-ima prvi puta osvajao titule prvaka sa svojom grupom '101 Break', da bi u 90-ima eksplodirao kao prateći plesač Ivane Banfić te je sve okrunio 12-godišnjom suradnjom s Borisom Novkovićem, s kojim je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu 2005. godine u Kijevu.

Od 1997. godine je vlasnik i voditelj 'Plesnog Kluba TT'. Godine 2015. kao koautor predstave 'Prava Istina O Disko Plesu' započinje era autorskog rada, a suradnjom s Kishonijem i DJ Jurom otvara se nova stranica zabavnih animacijskih programa najnovijom predstavom 'Prava Istina O Koktelima' u kojem spaja glazbu, ples, stand-up komediju i koktele.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane