Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Pravi spektakl: Vikinzi i Let 3 otvorili prvu večer Motovuna

VIŠE NIJE TINEJDŽER Kultni Motovunski filmski festival navršio je punih dvadeset godina postojanja. Ove godine zemlja partner je Island, festival je otvoren 'pljeskom gromova'

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
0 komentara

Moćni vikinški zov otjerao je oblake iznad Brda filmova i dozvao islandske goste, šaljivo su priopćili organizatori Motovun film festivala.

Navijajući poput Islanđana, publika je u utorak navečer otvorila 20. Motovunski film festival. Budući da tradicija nalaže da se svaki festival otvori spektaklom, a ove godine zemlja partner je Island, festival je otvoren 'pljeskom gromova'. Vikinškim pljeskom publika je pozvala goste s Islanda da im se pridruže sa svojim filmovima.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Dreamstime Uvijek vjerni: Let 3 je razveselio već ionako nabrijanu publiku u Motovunu

- Prije 48 godina počeo je festival Woodstock. Želim vam jednako dobru zabavu koja je vladala na tom legendarnom glazbenom koncertu - poželio je publici Mike Downey, selektor filmskog programa.

Motovunski filmski festival otvorio je film 'Počasni građanin' Mariana Cohna i Gastona Duprata. Organizatori Motovun film festivala za svaku su večer pripremili koncert. Glazbeni dio festivala otvorio je Let 3.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Dreamstime

- Prvo ćemo pjevat’ dobre pjesme, a onda sve pjesme - rekao je Damir Martinović Mrle, basist grupe Let3 i započeo koncert. Na glavnom motovunskom trgu, koji se brzo iz kina na otvorenom preobrazio u savršen prostor za koncert, posjetitelji festivala uživali su u hitovima riječke grupe. Let3 je svirao do 3 sata.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Dreamstime

Naši partneri pišu
Message