Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Pravi Spielberg nam se vratio: Novi film dobio glasne ovacije

Po reakcijama kritike i publike može se zaključiti da će nam ove godine u kina dospjeti još jedno Spielbergovo remekdjelo, koje ćemo radi pamtiti u godinama koje dolaze

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Ovog je vikenda u Austinu u Texasu otpočeo filmski festival South By Southwest. Redatelj Steven Spielberg tamo je nastupio sa svojim novim filmom, 'Igrač broj jedan'.

ZATO ŠTO MOŽE Nezaustavljiv je: Michael Bay se baca na režiranje dva filma

Puna dvorana od samog početka je pokazivala koliko su ljubitelji filma željeli vidjeti čime će nas majstor žanra ovaj put oduševiti. Nakon što je predstavio film zajedno s autorom knjige, Ernestom Clineom, Spielberg je konstatirao kako pred publikom nije samo film, već pravi doživljaj.

Foto: Facebook/Screenshot

A po reakcijama publike može se zaključiti da će nam ove godine u kina dospjeti još jedno Spielbergovo remekdjelo, koje ćemo pamtiti u godinama koje dolaze.

Kritičari su istog trena krenuli skladati hvalospjeve na Twitteru, od kojih vam neke i donosimo

A sama publika na festivalu je film, kao i Spielberga otpratila višeminutnim gromoglasnim ovacijama.

U novom Spielbergovom remekdjelu, 'Igrač broj 1',  pratimo tinejdžera Wadea koji svoje dane provodi igrajući video igru u virtualnoj stvarnosti. Wade želi pobjeći u taj lažni svijet gdje korisnici vode idilične alternativne živote. A kada tvorac igre James Halliday umre, pa u oporuci ostavi svoje bogatstvo onome tko pobijedi u dobro smišljenom lovu na blago, mladi igrač dobit će priliku ostvariti svoj san.

Foto: Twitter/Screenshot

U glavnim ulogama novog Spielbergovog filma nalaze se Tye Sheridan, Vin Diesel, Olivia Cooke te Hannah John-Kamen, a u sva bolja kina film dolazi 29. ožujka, u distribuciji Blitzfilma.

Tema: FILM

Message