Obavijesti

Show

Komentari 47

Pravi VIP tretman: Jacques uz koncert nudi i raskošnu večeru

Vip ulaznice, koje uključuju večeru sa Jacquesom Houdekom, prodaju se po cijeni od 300 kuna. To je prvi takav event u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

VIDEO

Od 400 VIP karata za koncert Jacquesa Houdeka (35) u zagrebačkom Lisinskom za Valentinovo, zasad su ih prodali četrdesetak. Organizatori ističu da su karte pustili u prodaju tek prije tjedan dana.

Cijena VIP karte je 300 kuna, dok obična karta za koncert stoji 150 kuna. VIP karta uključuje koncert i, kako najavljuju organizatori, 'raskošni gastronomski užitak' u predvorju nakon koncerta.

To je prvi put da Lisinski organizira koncert i večeru, a nadaju se da će ta tradicija zaživjeti. Na meniju koji će obožavatelji dijeliti s Houdekom, ali i Kićom Slabicem te Verom Svobodom su hladni zalogaji, poput jadranske salate s rajčicom, vongolama i jadranskim kozicama.

Hranu će za njih servirati na švedskom stolu, a obožavatelji pjevača već se šale da će valjda i za njih nešto ostati. Od toplih jela na meniju će biti, primjerice, pureći ražnjići u panceti i rolice karea punjene sirom i šunkom s pekarskim krumpirom, što je jedno od omiljenih Houdekovih jela, koji često posjećuje pečenjarnice. Obitelj i prijatelje voli počastiti roštiljem, koji rado sprema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jacques je veliki gurman, a tvrdi i da mu ne smetaju brojne šale na račun njegove težine. Kaže da zimi uživa u hrani i da se tad ne opterećuje mršavljenjem. Nakon gaže voli pojesti topli burek. Obožava suhomesnate proizvode i pizzu. Najviše voli nositi crnu boju jer zna da ta boja vizualno sužava.

Houdek si je prije 11 godina ugradio vodeni balon u želudac kako bi smršavio, no kaže da je zbog toga zažalio. Tad je smršavio dvadesetak kilograma, no čim je izvadio balon šest mjeseci poslije kilogrami su mu se vratili, zbog čega je odustao od neuspješnih dijeta, pa se sad nastoji zdravo hraniti.

Lani je izjavio da ima 30 kilograma manje nego 2011. godine. Zadnja poznata njegova kilaža je ona iz 2005., kad je imao 130 kilograma. Kaže da godinama ne jede bijeli kruh, no čokoladi, koja je njegov porok, ne može odoljeti. Osim Jacquesa, na koncertu za Valentinovo nastupaju i Kićo Slabinac te Vera Svoboda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje