Obavijesti

Show

Komentari 25

Pred baku ne može gola: Soraja pozirala zakopčana 'do grla'...

Pred baku ne može gola: Soraja pozirala zakopčana 'do grla'...
10

Starleta je svoje fanove obavijestila i kako u slobodno vrijeme voli čitati knjige iako njezina biografija o kojoj je pričala prošle godine nikada nije ugledala svjetlo dana

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) stotine tisuća pratitelja svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima pozira polugola. Brojni pratitelji satima raspravljaju o veličini njezinih grudi i broju estetskih zahvata na tijelu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Ipak, kada je riječ o obiteljskom okupljanju, starleta pazi da u prvom planu ne budu grudi ili zadnjica, a svojim pratiteljima šalje 'sliku' prave obiteljske idile. 

Na posljednjoj fotografiji pozirala je s bakom i rođacima, a za tu prigodu odjenula je suknjicu i majicu koju je zakopčala do posljednjeg dugmeta. 

Starleta je svoje fanove obavijestila i kako u slobodno vrijeme voli čitati knjige iako njezina biografija o kojoj je pričala prošle godine nikada nije ugledala svjetlo dana. 

- Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je grijeh da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti objelodanjena - pričala je Soraja prošle godine za Alo. 

Dodala je i kako je u startu nastao 'problem' kada je počela s pripremom knjige jer je shvatila da ima dovoljno materijala za dva romana, a ako bi sve natrpala u jedan, ostala bi nedorečena.

- Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno spavati dok knjiga ne ugleda svijetlo dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biti će onih kojima neće biti dobro kad krenem s promocijom romana. Svakom po zasluzi! Postoje likovi koji su se ogriješili o mene, pa će neke stvari biti razjašnjene, a biti će i onih, koji će se, eto, čisto provući, da čitatelji nagađaju ili eventualno naslute o kojoj se osobi radi. Za one koji su preko moje grbače htjeli marketing imam posebna poglavlja - poručila je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...