Obavijesti

Show

Komentari 13

'Pred djecom se nikad ne seksa niti ne drogira, dobra je mama'

'Pred djecom se nikad ne seksa niti ne drogira, dobra je mama'
8

Pjevačica se nakon razvoda od bivšeg supruga na sudu bori za skrbništvo nad njihovom kćeri, a tijekom davanja iskaza svjedoka, koji tvrdi da Mel B loše utječe na djecu, prekinula ga je njena majka

VIDEO

Ona je teški alkoholičar, svakodnevno se drogira i dovodi hrpu nepoznatih muškaraca u dom kako bi s njima imala seks, a sve to radi dok su joj maloljetna djeca u kući, rekao je svjedok na sudu za američku pjevačicu Mel B (43). Bivša članica grupe 'Spice Girls' prošle se godine odlučila razvesti od svog dotadašnjeg supruga Stephena Belafontea (43).

Nakon deset godina braka odlučila stati na kraj njegovom navodnom maltretiranju. Sada se na sudu bore za skrbništvo nad svojom kćeri Madison (7). Prilikom davanja iskaza svjedoka koji je pljuvao Mel, u obranu je stala njezina majka koja je sjedila u sudnici.

- Ne mogu više sjediti i slušati kako ovaj čovjek vrijeđa moju kćer i uništava djetinjstvo mojim unucima. Ponekad zna pretjerati s alkoholom, ali znam da joj ta djeca znače sve na svijetu i da se brine za njih - započela je njena majka Andrea te nastavila.

- Ona ima problem s ovisnošću, ali isto tako je imala traumatično iskustvo koje joj je priuštio njen bivši muž. Uvijek pazi da, kada radi sve te navedene stvari, djeca nikada nisu u blizini - objasnila je. Nadodala je da su te izjave samo pokušaj Stephena da ocrni Melino ime i dobije skrbništvo nad djecom. Nedavno je Mel B objavila nekoliko dijelova iz knjige koju piše, a radi se o njenom životu s Belafonteom. Tvrdi kako se dva puta pokušala ubiti, a da ju je suprug nagovarao da to i učini.

 

Are you ready for @agt tonight?

Objavu dijeli Scary Spice Mel b (@officialmelb)

- Umri kujo - rekao joj je dok se drugi put pokušala ubiti. Kaže kako ju je njegova izjava trgnula i da je shvatila kako mora nešto poduzeti oko svog života. Sud je odredio kako će Mel B morati uzimati nasumične testove na drogu i alkohol te mora zaposliti kvalificiranu dadilju kako bi joj čuvala djecu. 

Uz Madison, pjevačica ima još dvije kćeri. Phoenix Chi (19) koju je dobila s glumcem Jimmy Gulzarom te Angel Iris (11), čiji je otac glumac Eddie Murphy (57).

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život