Obavijesti

Show

Komentari 9

Predomislila se: Sanjala je da bude časna, sad prodaje badiće

Predomislila se: Sanjala je da bude časna, sad prodaje badiće
9

U djetinjstvu Mendes je sanjala o tome da postane časna sestra, ali je odustala od toga kad je saznala da one ne primaju plaću. Objasnila je kako je oduvijek željela pomagati bližnjima, ali i siromašnima u svijetu

Holivudskoj glumici Evi Mendes (45) krenulo je i na privatnom i na poslovnom planu. Naime, supruga Ryan Goslinga (38) lansirala je novu kolekciju odjeće u suradnji s brendom čije je sjedište u New Yorku.

U svijet mode ušla tako što je prvo počela proizvoditi svoju šminku, a potom je na tjednu mode u New Yorku predstavila prvu liniju odjeće, a nakon toga i liniju obuće. Pojavila se i u ulozi modela u  jednoj reklamnoj kampanji, što je i bila na početku svoje karijere.

Eva Mendes se ne želi odvojiti od djece: Zapostavila karijeru...
Eva Mendes se ne želi odvojiti od djece: Zapostavila karijeru...

Mendes je rođena u Miamiju dok je djetinjstvo provela u Kaliforniji gdje je pohađala osnovnu katoličku školu. Za britanski The Sun otkrila je kako je u djetinjstvu sanjala o tome da postane časna sestra, ali je odustala od toga kad je saznala da one ne primaju plaću. Objasnila je kako je oduvijek željela pomagati bližnjima, ali i siromašnima u svijetu.

- Nismo imali mnogo novaca kad sam odrastala pa sam uvijek govorila svojoj majci: 'Mama, kupit ću ti veliku kuću kad odrastem, i automobil'. Kad sam navršila deset godina, moja sestra me pitala: 'Kako ćeš kupiti to sve mami? Bit ćeš časna, a časne ne dobivaju plaću'. Pitala sam je: 'Što?' i to je bilo to, došao je kraj mom snu u samostanu - izjavila je glumica. Glumica ima neobične rituale.

Naime, obožavatelje je šokirala kad je izjavila kako je opsjednuta grobljima.

- Fascinirana sam njima. Nije da sam stalno na groblju, ali kada odem, veoma me smiruje šetnja među prekrasnim spomenicima. Jedno od mojih omiljenih mjesta na svijetu je groblje 'Pere Lachaise' u Parizu, gdje su pokopani Jim Morrison i Oscar Wilde - istakla je. Najveći strah slavne glumice su, pak, pauci. Kako je kazala, ne boji se ničega osim njih. Kada vidi pauka, u potpunosti se izbezumi i počne panično bježati.

Jedna od najpoželjnijih žena svijeta istakla je i to da bi više voljela da je ljudi smatraju zabavnom, a ne zgodnom.

- Uvijek me opisuju kao najseksi ženu i to je dobro. Ali, nikada nigdje nisam pročitala da sam zabavna, što zaista jesam. Provedite dovoljno vremena sa mnom i vidjet ćete da stvarno imam smisla za humor - pohvalila se Mendesova. Pristala je glumica otkriti i svoje najveće slabosti. Kako je istakla, sve svoje stvari rado dijeli drugima.

Ryan Gosling i Eva Mendes više nemaju volje niti za svađanje?
Ryan Gosling i Eva Mendes više nemaju volje niti za svađanje?

- Kada neko kaže da mu se sviđa moj šešir, ja mu ga i poklonim. Prijateljice kada dođu u moj dom, uvijek se dive nekim cipelama, kaputu ili farmerkama i ja im ih dam - kaže Mendesova. Za potrebe reklamiranja parfema Calvina Kleina Mendes je svojedobno pozirala gola, a ta je reklama bila zabranjena u SAD-u. Svjetski poznata organizacija za zaštitu prava životinja PETA tu je istu fotografiju 2007. godine iskoristila u kampanji protiv nošenja krzna.

Na snimanju filma 'Grijesi očeva' radila je s glumcem Goslingom. Par se tako zaljubio 2011. godine na setu. Par ima kćeri Esmeraldu (5) i Amadu (3), a prošle godine Eva je priznala da više ne glumi jer se ne želi odvojiti od njih te im se želi u potpunosti posvetiti. 

Od 2014., kada je glumila u 'Lost River', nije utjelovila niti jednu glumačku ulogu.  U posljednje vrijeme glumica se nije pojavljivala često u javnosti jer, kako kaže, više 'voli biti kod kuće s djecom nego šetati crvenim tepihom'. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' SA SENIDOM:

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?