Show

Komentari 1

Predstavio autobiografiju nikad ispričanih priča o ex-yu rocku

Predstavio autobiografiju nikad ispričanih priča o ex-yu rocku

Promocija je zainteresirala ljubitelje glazbenog novog vala, a Leiner je nakon 40 godina na sceni ukoričio mnoge nikad ispričane priče koje uključuju anegdote iz života velikih imena rock glazbe s ovih prostora.

Boris Leiner (63), hrvatski glazbenik i kipar, a javnosti najpoznatiji poznat kao nekadašnji bubnjar Azre predstavio je u srijedu na ljetnoj terasi zagrebačkog Vintage Industrial Bara svoje autobiografske zapise naslovljene 'Sve bio je ritam'.

Nakon što je posljednjih 40 godina proveo na sceni, Leiner je ukoričio mnoge nikad ispričane priče koje uključuju razne anegdote iz života velikih imena domaće glazbe poput Johnnyja Štulića, Darka Rundeka, Josipe Lisac... 

Promocija je zainteresirala ljubitelje glazbenog novog vala, a uz Leinera knjigu su predstavili i autor naslovnice Davor Schunk, urednici Ivan Sršen i Jasminka Mitrić, književnik Marijan Grakalić, a ulomke iz knjige čitao je glumac Đorđe Kukuljica.

Leiner se s radošću prisjetio dana ponosa i slave, a u povijest rock’n’rolla ovih prostora ušao je kao bubnjar Azre, ali i angažmanima u nizu drugih važnih projekata, poput Naturalne mistike, Vještica, Šo!Mazgoona, Aerodroma, Haustora...

Najčitaniji članci