Obavijesti

Show

Komentari 43

Pregled godine: Ovo je top 10 brakova koji su obilježili 2012.

Pregled godine: Ovo je top 10 brakova koji su obilježili 2012.
9

Na vječnu ljubav u 2012. godini zavjetovali su se brojni poznati strani i domaći parovi. Donosimo vam pregled deset brakova sklopljenih u protekloj godini

VIDEO

Bernie Ecclestone pred oltar je odveo 46 godinu mlađu Fabianu Flossi

Nakon što se prije tri godine, nakon 24 godine braka, rastao od Riječanke Slavice s kojom ima kćeri Tamaru i Petru, čelni čovjek Formule 1 izjavio je da se više ne namjerava ženiti. No, tri godine kasnije Bernie Ecclestone (82) ipak je ponovno izrekao sudbonosno 'da'. Nakon Hrvatice Slavice na ljubav se zavjetovao Brazilki Fabiani Flosi (35), koja je od njega mlađa čak 46 godina. Par je u travnju najavio vjenčanje, a marketinška stručnjakinja javnosti je pokazala zaručnički prsten vrijedan oko milijun kuna.

Ceremonija vječanja, na kojoj su sudjelovali samo članovi najbliže obitelji i bliski prijatelji, organizirana je krajem kolovoza u Ecclestoneovoj 23 milijuna funti vrijednoj planinskoj vili pokraj švicarskog Gstaada. Milijarderove kćeri Tamara i Petra nisu bile na vjenčanju iz poštovanja prema svojoj majci Slavici dok su za očeve zaruke saznale na internetu.

- Ne očekujem pozivnicu za vjenčanje jer moj tata zna da smo sestra i ja jako odane majci, mi smo tri mušketira. Za mene postoji samo jedna gosopođa Ecclestone - rekla je tada Tamara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bernie je Brazilku upoznao 2009. godine u Brazilu u kojem je ona radila kao potpredsjednica marketinga Formule 1. Britancu je to treći brak. Prije Slavice je bio u braku s Ivy Bamford s kojom ima kćer Deborah.

Jerko Leko i Iva Šarić vjenčali su se pet mjeseci nakon rođenja sina Carlosa

Krajem lipnja, nakon četiri godine veze, na vječnu ljubav zavjetovali su se nogometaš Jerko Leko (32) i manekenka Iva Šarić (23). Nakon ceremonije vjenčanja u crkvi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci slavlje za 300 uzvanika nastavljeno je u zagrebačkom Golf&Country klubu. Nogometaš i manekenka pred crkvu su stigli u Jaguaru. Ulaz u crkvu čuvala su dva zaštitara, a mladence su dopratili tamburaši. Obredu su nazočili obitelj i najbliži prijatelji, među kojima su bili Jerkovi kolege Goran Sablić sa suprugom Monikom, Nikola Pokrivač s djevojkom Iris Rajčić, Ivan Kelava, Ivan Krstanović te Jasmin Agić sa suprugom Sanjom. Dinamovac i manekenka pred oltar su otišli šest mjeseci nakon rođenja sina Carlosa. Upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu.

Nakon nešto više od godinu dana veze sudbonosno 'da' izrekao je i Silvio Marić

Nakon nešto više od godinu dana veze Silvio Marić (36) pred oltar je odveo devet godina mlađu Ivu Panežić. Bivši nogometaš i diplomirana ekonomistica vjenčali su se 30. lipnja u Crkvi Sv. Križa u Sigetu. Slavlje se nastavilo u restoranu Konjičkog kluba u Zaprešiću. Mladenci su se na vjenčanje dovezli u Buicku. Među uzvanicima na vjenčanju bili su Tomo Šokota sa suprugom Eminom i kćerkicom Korinom, Mario Cvitanović te Stjepan Tomas. Supružnici će u ožujku postati roditelji djevojčice. 

Javnosti su poznate njegove bivše veze s voditeljicom i bivšom teakwando reprezentativkom Lanom Banely te manekenkom Tatjanom Mrduljaš koja ga je 2001. godine tužila i tražila dio njegove imovine jer je zbog njega zapostavila svoju manekensku karijeru. Silvio je Tatjani, koja je sudskim putem od njega navodno tražila 16 milijuna, 2004. godine isplatio 1,5 milijuna kuna. Nogometaš je jednom izjavio da unatoč tom iskustvu s budućom suprugom ne planira potpisati predbračni ugovor.

Aleksandar Stanković i Željka Crnogaj - vjenčanje na brodu uz zalazak sunca

Televizijski novinar i urednik istog je dana zaprosio i vjenčao se s 15 godina mlađom djevojkom Željkom Crnogaj. Par je u bračnu luku uplovio krajem srpnja na srednjovjekovnom dubrovačkom brodu Karaka uz zalazak sunca ispred stare gradske jezgre. Aleksandar Stanković iznenadio je desetak uzvanika s kojima su se diplomirana novinarka i on uživali u vožnji brodom oko Grada. Prije nego su pristali u staru gradsku luku, Stanković je zaprosio Željku. Nakon što je pristala, stigao je matičar koji ih je vjenčao. Par je u ožujku 2009. godine dobio kćerkicu Unu. Upoznali su se 2007. godine na snimanju emisije 'Nedjeljom u dva' u koju je Željka dolazila kao studentica novinarstva.

Jessica Biel i Justin Timberlake vjenčali su se u Italiji

Zaista je odlično biti vjenčan, ceremonija je bila prekrasna i bilo je jako lijepo među članovima obitelji i prijateljima, pisalo je u izjavi koju su tek vjenčani Justin Timberlake (31) i Jessica Biel (30)u listopadu dali časopisu People.

Vjenčali su se na jugu Italije nakon pet godina veze. Par je poduzeo dodatne mjere opreza kako bi zadržali detalje svoje svadbe u tajnosti pa su uzvanike zamolili da na ceremoniju ne nose fotoaparate i mobitele. Nisu spominjali imena gostiju, a hoće li se vjenčati na imanju u Italiji, nagađalo se mjesecima.

Par se zaručio u prosincu 2011. godine nakon što ju je zaprosio tijekom boravka u luksuznom odmaralištu Amangani u Wyomingu.

Glumac je otkrio kako je glumicu prvi put pozvao na spoj.

- To je bilo 2007. godine. Učinio sam to na staromodan način, putem telefona - izjavio je.

Dejan Lovren u vijećnici je u tajnosti oženio trudnu Anitu Sekulić

Nogometaš francuskog kluba Lyon krajem lipnja se u strogoj tajnosti u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici zavjetovao na vječnu ljubav zaručnici Aniti Sekulić. Dejan Lovren (23) i njegova trudna djevojka bračne zavjete su izmijenili u društvu najuže obitelji. Tajnu su skrivali čak i od vrlo bliskih prijatelja kojima su najavili da crkveno vjenčanje i svadbeno slavlje planiraju organizirati tek u lipnju iduće godine. Par, koji se upoznao prije šest godina, krajem kolovoza je dobio kćer Elenu. 

Nogometaš i Anita u lipnju 2011. godine prekinuli su vezu, no čini se da je par nakon prekida svojoj vezi odlučio dati novu priliku. Par je i prije toga jednom prekinuo vezu, a nogometaš je tada izjavio da među njima jednostavno više nije išlo.

Zakleti neženja Matthew McConaughey oženio je Camillu nakon šest godina veze i dvoje djece

Nakon šest godina veze tijekom koje su dobili dvoje djece, Matthew McConaughey (42) 9. lipnja oženio je brazilsku manekenku Camillu Alves (29). Na tajno vjenčanje glumca i Camille na njihovom imanju u Teksasu bili su pozvani samo bliski prijatelji i uža obitelj. Nakon ceremonije gosti su se družili u šatorima postavljenim na glumčevom imanju.

Par se zaručio na Božić prošle godine. Imaju sina Levija (4) i kćer Vidu (2), a trenutačno im je na putu treće dijete.

- Oženio sam ljubav svog života - rekao je McConaughey koji je u showu 'The Tonight Show' Jaya Lenoa priznao da njezin prvi odgovor kada ju je zaprosio nije bio 'da'.

- Za Božić se okupi cijela obitelj i svi otvaraju svoje poklone. Zapakirao sam zaručnički prsten u otprilike osam različitih kutija, kako bi ih otvarala što duže. Napokon je otvorila, a ja sam kleknuo na koljeno i pitao je: 'Hoćeš li se udati za mene i uzeti moje prezime? Njezin prvi odgovor nije bio da. Neću otkriti što je rekla. Rekao sam joj: 'Na koljenima sam i ostat ću neko vrijeme tako da nećeš imati izbora'. Nakon nekog vremena je popustila - otkrio je glumac

Dan nakon što je njegova kompanija izašla na burzu, Zuckerberg je oženio Priscillu

Samo dan nakon što je pustio dionice Facebooka u prodaju, osnivač te društvene mreže, Mark Zuckerberg (28), oženio je dugogodišnju djevojku Priscillu Chan. Sretnu vijest odmah je podijelio na Facebooku nakon čega su njegov profil preplavile čestitke. Par se vjenčao u maloj kapelici u Palo Altu u Kaliforniji nakon devet godina veze dok je svečanost organizirana u njegovom 5.5 milijuna eura vrijednom domu.

Par je sve držao u tajnosti pa čak ni uzvanici nisu znali da će prisustvovati vjenčanju. Većina ih je vjerovala da će u njegovom domu proslavili to što je njegova djevojka postala pedijatrica. Par, koji se upoznao dok je on bio na Harvardu, četiri je mjeseca planirao vjenčanje. Zuckerberg je sam dizajnirao vjenčani prsten s  jednostavnim rubinom.

Ryan Reynolds i Blake Lively - vjenčanje u tajnosti u Južnoj Karolini

Blake Lively (25) i Ryan Reynolds (35) ozakonili su početkom rujna svoju jednogodišnju vezu. Glumački par vjenčao se na tajnoj ceremoniji u Južnoj Karolini. Nekoliko pjesama na svadbi otpjevala je njezina prijateljica Florence Welch iz grupe Florence and the Machine. Zvijezda serije 'Tračerica' prije Reynoldsa je hodala s kolegom iz serije Penom Badgleyem, dok je Reynolds bio dvije godine u braku sa Scarlett Johansson od koje se rastao 2010. godine. Glumica, koja se proslavila ulogom u seriji 'Tračerica', priznala je da je u životu imala četiri dečka i zaključila da bi voljela imati veliku obitelj.

- Uvijek sam željela imati veliku obitelj. Voljela bih imati 30-ero djece da mogu - izjavila je Blake nakon svadbe.

Petar Ćiritović i Lucija Palić su isti dan izmijenili bračne zavjete i krstili sina Krstu

Glumac i ekonomistica vjenčali su se u listopadu na intimnoj ceremoniji u Remetama na kojoj su krstili i petomjesečnog sinčića Krstu. Petar Ćiritović (32) i Lucija Palić krštenje su planirali dva mjeseca dok su se na izmjenu bračnih zavjeta istog dana odlučili tek desetak dana ranije. Iznenadnu odluku podijelili su s najužim članovima obitelji i najbližim prijateljima. Glumac je taj poseban dan htio provesti u društvu prijatelja i obitelji, bez interesa medija. Ćiritović je samo potvrdio kako je istina da se vjenčao, no više od toga nije htio otkriti. Sa savjetnicom u jednoj banci prohodao je u veljači prošle godine nakon čega je u prosincu otkrio da čekaju dijete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.