Obavijesti

Show

Komentari 8

Premijerno poslušajte novu pjesmu Vande Winter, 'Fijasko'

Premijerno poslušajte novu pjesmu  Vande Winter, 'Fijasko'
1

Fijasko je čvršća pop-balada s elementima rocka i gospela, a govori o svježem, novom početku s najniže točke u životu, komentira Vanda Winter svoj singl

VIDEO

Iako se Vanda Winter već dokazala svojim glumačkim i pjevačkim talentom, upravo njena vokalna izvedba arije „Ave Maria“ iz rock-opere „Gubec beg“ na proslavi ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, ušla je u povijest.

Ako je itko i sumnjao zašto je tako važna uloga pripala baš njoj, njen moćni glas razuvjerio je i one najskeptičnije.

Vanda Winter je jedna od onih svestranih umjetnika koji se svemu što rade posvete s jednakim žarom pa je tako uz glumu njena velika ljubav i pjevanje. Nakon singlova „Sjena“ i „Ista priča“, Vanda se ponovo udružila s mladom talentiranom ekipom i snimila novi singl „Fijasko“ koji će se naći na njenom debitanskom albumu nakladi u Yammat records/Menart. Za glazbu su zaslužni Dean Berger i Marko Taraba, dok su za stihove pobrinule Nora Franko i Petra Lorber.

- Fijasko je čvršća pop-balada s elementima rocka i gospela, a govori o svježem, novom početku s najniže točke u životu. Ustajanju sa samog dna s kojeg se, nasreću, može ići samo gore – komentira Vanda svoj singl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vanda Winter zadnjih godinu dana pažljivo priprema pjesme za album na čemu s njom rade Alen Balen i Emil Aleksander iz Yammata. O radu s Vandom, ali i o njenom novom albumu, Alen i Emil kažu sljedeće: 

- Okupili smo vrlo mladu i talentiranu ekipu autora i glazbenika s kojima surađujemo na Vandinom albumu i na odličnom smo putu da u konačnici imamo svježu glazbenu cjelinu koja će, na neki način, zaokružiti sve one glazbene stavove i vrijednosti koje kao glazbeni profesionalci, ali i privatno kao ljudi, zastupamo kroz naše djelovanje u glazbi. Vjerujemo da će spoj iskustva koja imamo s jedne strane kroz Yammat, te jednim od Vandinih brojnih talenata s druge strane, rezultirati vrhunskom glazbom - rekao je.

Vandin glazbeni identitet građen je godinama, a sav njen trud i kvaliteta pokazali su se već kroz prethodne singlove koji će zaokružiti njen album prvijenac krajem godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje