Obavijesti

Show

Komentari 1

Preminuo je 'Power Ranger' Robert Axelrod u 71. godini...

Preminuo je 'Power Ranger' Robert Axelrod u 71. godini...
3

Robert se rodio i odrastao u New Yorku. Karijeru je počeo kao dijete u reklamama, a nastavio je s predstavama na Broadwayu i u raznim kazalištima

Glumac Robert Axelrod, najpoznatiji po ulozi Lorda Zedda u 'Power Rangersima', preminuo je u 71. godini. Nesretnu vijest potvrdio je njegov agent, javlja TMZ. Robert je preminuo u subotu u Los Angelesu.

- Njegova divna i draga duša nikad se neće zaboraviti. Znamo da je ostavio traga i inspirirao je druge - rekao je agent. Robert je obožavao upoznavanje sa svojim fanovima i inspirirao ih je da prate svoje snove.

Robert se rodio i odrastao u New Yorku. Karijeru je počeo kao dijete u reklamama, a nastavio je s predstavama na Broadwayu i u raznim kazalištima. Posudio je glasove u mnogim animiranim filmovima i serijama kao što su 'Spiderman' i 'Digimon'

Glumio je u spotu Michaela Jacksona iz 1995. 'Stranger in Moscow'. Taj video na YouTubeu ima više od 46 milijuna pregleda. Njegova posljednja uloga bila je u filmu 'Induced Effect'. 

Jedno vrijeme bio je glazbenik. U ranim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća svirao je gitaru, ali se onda vratio glumi i davanju glasa fiktivnim likovima. 

Pokretanje videa ...