Show

Komentari 3

Preminuo TV chef u 44. godini: 'Takvi kao on se rijetko rađaju'

Preminuo TV chef u 44. godini: 'Takvi kao on se rijetko rađaju'

Kroz godine upoznao sam puno dobrih ljudi, ali on je bio jedan u milijun. Zauvijek će živjeti u mom srcu i srcima onih koji su ga voljeli, napisao je njegov kolega Guy

Televizijski kuhar i zvijezda Food Networka Carl Ruiz iznenada je preminuo u 45. godini, prenosi Mirror. Kuhar je preminuo u snu, sumnja se da je uzrok srčani udar, ali još uvijek nije potvrđeno. Osoblje njegovog restorana 'La Cubana' od kuhara se oprostilo putem društvenih mreža.

- Nema riječi kojom možemo opisati tugu zbog gubitka našeg brata i dragog prijatelja - napisali su zaposlenici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Food Networku Carl je bio u nekoliko emisija, kao što su 'Guy’s Grocery Games' i 'Guy's Ranch Kitchen'. S njim je u showovima bio i njegov kolega Guy Fieri (51). 

- Srce mi je slomljeno. Moj prijatelj je preminuo. Ne znam kojim riječima bih opisao koliko je bio dobar prijatelj, i meni i mojoj obitelji. Imao je sposobnost svakoga nasmijati u bilo kojima uvjetima. Ona je nadmašila čak i njegov talent kuhara. Kroz godine upoznao sam puno dobrih ljudi, ali on je bio jedan u milijun. Zauvijek će živjeti u mom srcu i srcima onih koji su ga voljeli - napisao je Guy. Njegovi prijatelji kažu da se takvi ljudi kao što je bio Carl rijetko rađaju.

S njim se složio i kritičar hrane Troy Johnson (46).

- Nasmijavao je ljude koji su se zaboravili smijati - rekao je Troy. 

 

 

Najčitaniji članci