Show

Komentari 8

Preminuo zaručnik optužen za smrt kćeri Whitney Houston...

Preminuo zaručnik optužen za smrt kćeri Whitney Houston...

Nick je izgubio život u 30. godini na Novu godinu. Prije nego što je preminuo, navodno, je imao nekoliko srčanih udara, a godinama unazad poznat je uzimanju većih količina opijata

Nick Gordon bivši zaručnik Bobbi Kristine Brown, preminule kćeri Witney Houston, pronađen je mrtav. Strani mediji pišu kako je uzrok smrti predoziranje. 

- Brate, toliko te volim. Nadam se da si čuo što sam ti govorio dok sam sjedio uz tvoj krevet. Osjećam da si sa mnom, volim te, pazi na mene i svoje nećake - napisao je njegov brat na društvenim mrežama.

Nick Gordon and Bobbi Kristina Brown

Nick je izgubio život u 30. godini na Novu godinu. Prije nego što je preminuo, navodno, je imao nekoliko srčanih udara, a godinama unazad poznat je uzimanju većih količina opijata.

"Sparkle" World Premiere - Los Angeles

Novinske stupce punio je nakon smrti njegove zaručnice. Gordon je bio glavno osumnjičeni u istrazi ubojstva kćeri Whitney Huston, ali nikada nije osuđen.

PA/Pixsell

Bobbi Kristina pronađena je bez svijetu u svojoj kadi 31. siječnja 2015. godine. Imala je 22 godine. Zbog sumnjivih ozljeda na tijelu, njezin zaručnik bio je pod istragom. 

PA/Pixsell

Nick i Bobbi bili su zaručeni, a on tvrdi da su čak bili u braku, iako nikad to nije dokazao. Nick je bio Bobbin posvojeni brat koji je odrastao uz nju. 

Twitter

Whitney nije smetalo što je završio u vezi s njezinom kćeri. Bobbi se nikako nije mirila s majčinom smrti 2012. te se često drogirala. Nick je, između ostalog, optužen da joj je dao smrtonosni koktel lijekova prije nego što ju je ostavio u kadi. Našli su je u nesvijesti, a potom je bila šest mjeseci u komi, prije no što je preminula.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci