Obavijesti

Show

Komentari 0

Preokret u dvoboju: Gledatelji će moći spasiti jednog farmera

Preokret u dvoboju: Gledatelji će moći spasiti jednog farmera
5

Tjedan Anamarijinog gazdovanja polako se približava kraju. Odabrala je sluge, Alda i Kristinu, a u večerašnjoj epizodi doznat ćemo tko će od njih dvoje biti prvi duelist

VIDEO

Iako je rekla kako će se promijeniti i nastojati sa svim farmerima imati odnos bez svađa, čini se kako Anamarija širi krug svojih protivnika. Međutim, Anamarija kao Gazdarica ima imunitet, stoga ne može biti pozvana u dvoboj, što će izazvati neka nova komešanja među našim farmerima. 

Jednako tako, činilo se kako su se tenzije između Kristine i Anamarije smirile sve dok ju Anamarija nije odabrala za sluškinju. Od tada njih dvije ne propuštaju bilo koji trenutak iskoristiti za svađu. No, nije Kristina jedina s kojom Anamarija ima konflikte, već tu je i Blaženka koja se ne libi iskazati svoje mišljenje o njoj.

Jutro na Farmi proteklo je u razgovorima o večeri prije. Aldo i Josip sjedili su u kuhinji za stolom i razgovarali, a potom im se pridružila Blaženka, koju je Aldo pitao kako je. 'Nisam baš dobro', iskrena je bila Blaženka. Aldo i Josip pretpostavili su da se radi o jučerašnjoj večeri i događajima koji su je obilježili. 

Blaženka je kazala kako će razgovarati sa Zadrugom oko te situacije. ‘Ovom raspašoju treba stati na kraj ili ja kažem doviđenja’, odrješita je bila Blaženka. Aldo i Josip su se složili. 'Mislim da je dosta da dvoje ljudi maltretira nas sve ostale', nastavila je Blaženka te se osvrnula i na gađanje kolačima po kući s čime je završila raspravu: Ja nisam glupača i meni to ne treba'. 

'Ukoliko ja budem bila prvi duelist, suparnika neću birati po srcu već po pameti' kazala je Kristina pripremajući se psihički na eventualni ishod. 

Tko ovoga tjedna ide u dvoboj, a tko će dobiti imunitet, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji Farme od 20.15 sati na Novoj TV jer slijede još neviđeni obrati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao