Show

Komentari 187

Prepoznajete šarmera Dragana? Nekoć je imao dosta manje kose

Prepoznajete šarmera Dragana? Nekoć je imao dosta manje kose

Farmeru djevojke u showu tepaju da je zgodan poput manekena. Na privatnim fotografijama iz 2019. vidljivo je da Dragan ima manje kose nego danas

Dragan Kežić (46) iz Otrić-Seoca u blizini Ploča kandidat je u 'Ljubavi na selu', a na farmi su mu ostale još vampirica Olja Einfalt (57) i Dijana Zlatović (50) koje se bore za njegovu ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dragan je sebe u showu opisao kao samouvjerenog, zabavnog, druželjubivog i komunikativnog muškarca, uvijek spremnog na kompromise, a nada se da će pronaći srodnu dušu sa sličnim osobinama.

Obožava putovati, družiti se, kuglati, igrati nogomet i ići na kavu s prijateljima, a na njegovu imanju glavna mu je zanimacija obrađivanje vinograda i vrta.

Iza njega je teških nekoliko godina, ostao je bez supruge i sad je samohrani otac troje djece.

- Ta obiteljska tragedija nas je sve pogodila. Ja sam preuzeo odgovornost i guramo - rekao je farmer ranije u svojoj najavi i dodao:

- Radim u polju. Imam vinograd od dva hektara s 12.000 loza. Sin mi pomaže u tome, a kćeri pomažu oko kuće. Skuhaju i očiste - rekao je. 

Farmeru djevojke u showu tepaju da je zgodan poput manekena. Na privatnim fotografijama iz 2019. vidljivo je da Dragan ima manje kose nego danas. 

Farmer nije otkrio je li bio na presađivanju kose, a mnoge gledateljice smatraju ga najšarmantnijim kandidatom ove sezone. 

Najčitaniji članci