Show

Komentari 64

Pretjerala s popravcima: Nicole u 53. godini bez ijedne bore...

Pretjerala s popravcima: Nicole u 53. godini bez ijedne bore...

Nikakvim operacijama se nisam podvrgavala. Nosim kremu za zaštitu od sunca, ne pušim i brinem se o sebi, izjavila je Kidman još 2013. godine

Američka glumica Nicole Kidman (52) već je godinama na meti medija zbog navodnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula, a javnost je posebno iznenadila njezina pojava na međunarodnoj dodjeli nagrada Taormina Arte na Siciliji.

65th Taormina Film Fest Day 2 - Masterclass

Glumica je šokirala iznenađujuće zategnutim licem, a obožavatelji su je jedva prepoznali. 

- Ovako ne izgleda žena od 52. godine. Izgleda kao da ju je netko popeglao - komentirali su brojni fanovi. Nicole Kidman je još 2007. godine opovrgnula činjenicu da je bila na plastičnim operacijama i korekcijama. Izjavila je kako je jednom prilikom probala botoks, no vrlo brzo odustala od njega. Stoga nije ni čudno što se javnost pita kako netko može imati toliko zategnuto lice s 52. godine. 

65th Taormina Film Fest Day 2 - Masterclass

- Nikakvim operacijama se nisam podvrgavala. Nosim kremu za zaštitu od sunca, ne pušim i brinem se o sebi. Svatko tko želi neka radi što želi, ali ja osobno vjerujem da samo moraš biti fizički fit - objasnila je glumica te objasnila zašto ne želi koristiti više botoks. 

- Nije mi se sviđalo kako mi lice izgleda pa ga više ne koristim i sada ponovno mogu pomicati čelo – našalila se Kidman 2013. godine. 

47th Annual Academy Of Country Music Awards - Las Vegas - By Lionel Hahn

POGLEDAJTE VIDEO: (Indira Levak)

Najčitaniji članci