Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

'Preživio sam alkohol i drogu, ali sad sam u neizdrživoj boli'

Sve je počelo kad je, kako tvrdi, prošle godine pao i pogoršao staru ozljedu pa morao na operaciju. Nakon toga počeo je trpjeti strašne bolove u živcima, a liječnici su mu na kraju ustanovili Parkinsonovu bolest

Pixsell
Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram
2 komentara

Britanski roker i 'otac heavy metala' Ozzy Osbourne (71) nedavno je otkrio u intervjuu za ABC-jevu emisiju 'Good Morning America' kako boluje od Parkinsonove bolesti. Otvoreno je govorio o svojoj bojazni kako 'neće još dugo' te da bi vjerojatno davno umro da ga nije motiviralo stvaranje glazbe. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Preživio sam sav alkohol i drogu, sve što sam unosio u sebe, ali sad me ubija neprekidna bol. Neizdrživo je. Trebam pomoć u kupaonici, pri obavljanju higijene. Jako je čudno - ispričao je potreseni Ozzy u prvom većem intervjuu nakon što je obznanio bolest. 

GLAZBA GA SMIRUJE Ozzy strahuje: 'Neću još puno živjeti, Parkinson me uništava'

Sve je počelo kad je, kako tvrdi, prošle godine pao i pogoršao staru ozljedu pa morao na operaciju. Nakon toga počeo je trpjeti strašne bolove u živcima, a liječnici nisu mogli ustanoviti je li to od pada, posljedica operacije ili nečeg trećeg. 

- Bilo je užasno teško za nas. Morao sam na operaciju vrata, a to je zeznulo moje živce. Otkrio sam da imam Parkinsonovu bolest u tipu 2 - ispričao je Ozzy tada, pojašnjavajući kako ima dobre i loše dane.

Foto: Instagram/orijent

Tom viješću šokirao je javnost, a dodao je i kako prima cijeli niz lijekova za tretiranje ove bolesti. Uz njega je bila i supruga Sharon (67). Zbog liječenja je Osbourne otkazao cijelu nadolazeću turneju, a nada se da će je uspjeti ostvariti jednom kad mu zdravstveno stanje to dopusti. 

Naši partneri pišu
Message