Show

Komentari 0

Prijatelje katkad možemo naći na najneočekivanijim mjestima

Prijatelje katkad možemo naći na najneočekivanijim mjestima

Stvari možda ipak nisu toliko crne koliko smo prije mislili. Pogibija jednog od poznatijih Transformera, Bumblebeeja, je posve moguće ipak samo varka da se pobjede Decepticoni

Prethodni video kojeg smo dobili za peti nastavak sage o neuništivim robotima pokazao nam je da bi neki roboti mogli promijeniti stranu za koju se bore. U isto vrijeme kada je foršpan objavljen smo saznali da je Michael Bay istinski odlučio povući se iz utrke i odustati od snimanja daljnjih filmova o Transformerima, nakon snimanja 'Transformers: Posljednji vitez'. Ta je vijest razveselila neke, rastužila druge, no kako god ju vi shvatili, to je i dalje vijest od osobitog značaja za ovu franšizu.

Ovaj novi video pokazuje nam da stvari možda ipak nisu onoliko crne koliko je sugerirao video u kojem smo vidjeli da jedan od poznatijih Transformera, Bumblebee, možda pogiba.

Pogledajte video

 Nakon dolaska petog nastavka franšize u kina krenut će se s produkcijom samostalnog filma o Bumblebeeju, heroju gornjeg videa. Nije najavljeno koji glumci iz 'Transformers: Posljednji vitez' bi se mogli pojaviti u tom filmu.

A glede glumaca u Transformersima, glavni glumac iz četvrtog nastavka, Mark Wahlberg, nastupa i u petici kao mehaničar i izumitelj Cade Yeagera, dok Optimusu Primeu glas kao i inače daje Peter Cullen.

Uz gore navedene, Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock i Anthony Hopkins također imaju uloge, no nije rečeno koje, dok John Turturro i John Goodman repriziraju uloge iz prethodnih filmova o Transformerima.

'Transformers: Posljednji vitez' u kinima očekujemo 23. lipnja ove godine, u distribuciji Blitz filma.