Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
70 komentara

Prijatelji Lucije i Antonija bili u kući, a Marijan napustio show

Budući da su ekipe izjednačene i rezultat je sedam naprama sedam alfe su dobile priliku izboriti pobjedu. Lucija je prva prošla poligon u kopačkama, a Antonio je pokazao dobar hod u premalim štiklama

Foto: RTL televizija
70 komentara

Nije baš tak vani da bi se stalno plakao. Više je slobodniji, otvoreniji, rekao je Marko, prijatelj Antonija Benčaka (22) koji nije zadovoljan kako se ponaša u Big Brother kući. Prijateljica Lucije Stojak (23) Mare istaknula je kako je zadovoljna njezinim ponašanjem jer ona uvijek ide u 'glavu pa kud puklo'. 

Foto: RTL televizija

Prijatelji BB stanara su se složili da ne vide Luciju i Antonija u vezi te kako si oni više odgovaraju kao prijatelji. Osim njih među nominiranim stanarima osu se ovog tjedna našli Bojan Mrđenović (35), Marin Novaković (23), Lidija Marić Ribica (46) i Marijan Lisak Max (49). 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

BB kuća se posljednjih dana dijelila na 'ženski kutak' i 'mušku galbu' te su stanarke kroz brojne dnevne zadatke natjecale protiv stanara. Cilj je bio opovrgnuti ili potvrditi neke od stereotipa koji vladaju u društvu.

Ženski tim je predvodila alfa ženka Lucija dok je na čelu muške ekipe bio Antonio. Tim koji pobijedi u tjednom zadatku 'borba spolova' osvoja će imunitet i 'osigurava' se od izlaska iz kuće, a i pokazat će tko je 'jači spol'. Budući da su ekipe izjednačene i rezultat je sedam naprama sedam alfe su dobile priliku izboriti pobjedu. 

Foto: RTL televizija

Antonio je za odlučujući zadatak morao obuti štikle, a Lucija kopačke te su trebali proći poligon od guma i grede sa čašama na pladnju. Antonio se požalio da mu je Big Brother mogao dati barem odgovarajući broj cipela. Lucija je pobijedila. Voditeljica Antonija Blaće je istaknula kako je Antonio lijepo hodao u štiklama, a njegov prijatelj Marko je rekao kako je možda imao prakse. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Big Brother je alfama zadao još jedan zadatak koji će pokazati jesu li žene ili muškarci veći pivopije. Lucijna prijateljica je rekla kako ona ne voli pivu te da će joj biti teško dok je Antonijev prijatelj istaknuo da je on iskusan u ispijanju ovog pića. Splićanka nije ni htjela probati piti pivu jer joj se od nje riga tako da je Križevčanin pobijedio. Timovi su ponovno izjednačeni i rezultat je osam naprama osam. 

Foto: RTL televizija

Antonijev prijatelj je ispričao kako je 'stisnut' na BB zabavama zbog Lucije. Lucijina prijateljica je rekla da ne postoji muškarac koji joj odgovara u kući i da voli nježnije tipove poput Marina. Sljedeći zadatak koji su alfe morale proći je jedenje sladoleda bez ruku i pritom su morali posve počistiti tanjur. Zbog kršenja pravila Big Brother nije nijednom timu bod. 

Antonijev prijatelj je priznao kako ga je Lucija impresionirala jedenjem sladoleda. Dodao je kako se Križevčanin izvan kuće ne druži s djevojkama na prijateljski način. Sljedeći zadatak koji su Lucija i Antonio morali proći je šminkanje redom koji im je govorio Big Brother. Križevčanina su zbunili nazivi proizvoda za uljepšavanje i šminkerske tehnike. No rezultat je bez obzira na Antonijev izgled ponovno neriješen. 

Foto: RTL/screenshot

Big Brother je alfe pozvao u ispovjedaonicu i dao je priliku Luciji da spasi dva stanara, a Antoniju dvije stanarke od sljedećih nominacija. Križevčanin je odabrao Luciju i Alenu Nezirević Anezi (31) dok je Splićanka izabrala Antonija i Antonija Orača Orkyja (28). 

Blaće je rekla da će Lucijina prijateljica Mare dobiti dvije minute u BB kući s Antonijem dok će Antonijev prijatelj imati isto toliko vremena s Lucijom. Ne smiju im reći nikakve informacije iz vanjskog svijeta nego samo odgovoriti na pojedina pitanja o Luciji i Antoniju. 

Križevčanin je u ispovjedaonici rekao Big Brotheru da je Lucija uljepšala njegov boravak u kući unatoč svemu, a i Splićanka je priznala kako ona se ona prisjeća samo lijepih trenutaka s njime. Antonio se iznenadio kada je upoznao Lucijinu najbolju prijateljicu te ju se zagrlio. 

Foto: RTL televizija

- Misliš da isto osjeća prema meni - pitao je Križevčanin Mare. Ona je rekla da ne, da joj je više prijatelj, no da to ne isključuje mogućnost da će biti nešto više između njih nekad vani. Mare je zamolila Antonija da smanji svoje reakcije u komunikaciji s Lucijom i dala mu je pismo koje može pročitati kad ona ode. 

- Ona je iskrena i ne voli da ju se guši. Ne voli tvoje nagle reakcije. Probaj se malo smiriti - rekla je Lucijina prijateljica Križevčaninu. Kada je otvorio pismo, Antonio je pročitao da ne smije ništa reći ostalim stanarima što mu je rekla Mare. Antonijev prijatelj Marko je Luciji ostavio njegovu narukvicu koje će moći dati Križevčaninu kad joj Big Brother kaže. 

- Ja Antonija gledam samo prijateljski. To maženje se krivo shvaća. Meni to treba - objasnila je Splićanka Marku. Lucija je pitala za Antonijevog oca i braću, a požalila se kako bi Križevčanin gledao u nju među gomilom žena jer je zaljubljen. Nakon iznenađenja u kući Blaće je stanarima otkrila tko napušta BB kuću. 

Foto: RTL televizija

- Već sam zamišljala da bi vas dvoje trebali izać zajedno odatle - rekla je voditeljica Antoniju i Luciji. Istaknula je kako je Marijana zamišljala daleko u showu, a potom mu otkrila da on izlazi iz kuće. Max je nakon ispadanja rekao voditeljici kako je očekivao više zabave u kući i da mu je žao je ispao odmah nakon prve nominacije.

Napomenuo je kako se jako ponosi jer je daleko dogurao u showu. Dodao je kako mu je jedan od favorita za pobjedu Anezi i jako je pametna. 

 

Naši partneri pišu
Message