Obavijesti

Show

Komentari 139

Prijateljice se u paru bore za Marka: 'Nas dvije smo cjelina'

Prijateljice se u paru bore za Marka: 'Nas dvije smo cjelina'
45

Obje djevojke imaju 19 godina. Ja sam to eliminirala što se mene tiče odmah, komentirala je majka Ana najbolje prijateljice koje se natječu u emisiji za titulu njezine snahe

VIDEO

Kandidati su dolaskom u luksuznu vilu dobili priliku upoznati sedam zanimljivih djevojaka, a nakon  spojeva morali su donijeti odluku kojih šest djevojaka će krenuti s njima u avanturu života te koju će djevojku eliminirati.

Pri dolasku u dvorac, djevojke su najprije dobile priliku upoznati majke. Ana i Marica krenule su u obilazak pažljivo odmjerivši svaku kao potencijalnu djevojku svoga sina. Dok je majka Ana bila suzdržanija, Marica se nije suzdržavala od kritika.

- Ti si odmah sve pokazala na prvu? To baš ne bi bilo - rekla je mladoj Vinkovčanki čija joj se odjevna
kombinacija nije svidjela te kasnije obrazložila svoje primjedbe. 

- Katastrofa! Ovo nije prezentacija! To nije to! Nije me toliko strah jer vjerujem u Igorovu zdravu pamet - istaknula je Marica.  Nakon što su majke vidjele koje se djevojke natječu za naklon njihovih sinova, uslijedili su kratki spojevi tokom od nekoliko minuta na kojima su djevojke pokušale impresionirati
svog kandidata za čije se srce natječu.

Dok je Markov odabir bio brz te je izbacio Ljljanu, Igor se dosta mučio s odlukom koju djevojku eliminirati. Najprije je odlučio suziti izbor na tri djevojke, Loredanu, Renatu i Dittu da bi na kraju izbacio Dittu. 

- Ispala sam jer smatram da kod Igora veliki utjecaj ima mama i to što je ona prokomentirala da imam tek 22 godine i da si još stignem naći ljubav. Još sam mlada, život ide dalje - istaknula je Ditta, dok je Ljljana komentirala Markov odabir. 

- Najvjerojatnije se prestrašio starije gospođe. Mami Ani i Marku bih poručila da kad već biraju, da izaberu onu pravu - zaključila je. Zanimljiv trenutak tijekom brzih spojeva, kako za Marka, tako i za majku, bio je ulazak dviju najboljih prijateljica koje su se za svog muškarca iz snova odlučile - natjecati u paru.

- Marko je ostao zatečen kada je vidio dvije cure, ne jednu, a onda smo mu sve objasnile i mislim da
mu se sviđa to - rekla je Marija Folnožić, a na to se nadovezala njezina prijateljica Ivana Vidović.

- Kada kažemo da smo dva u jedan, onda to znači da smo mi cjelina i da ne možemo jedna bez druge - objasnila je Ivana. Iako ih je na kraju obje poštedio eliminacije, Marko je najprije posumnjao koliko im je to bio dobar potez s prijavom u paru. Majka Ana je zauzela drugačiji stav.

- Obje djevojke imaju 19 godina. Ja sam to eliminirala što se mene tiče odmah - ispričala je Ana.  Računovotkinju Martinu Zorić, Marko je osvojio na prvi pogled, a čini se i kako je ona osvojila
njegovu majku.

- Potječe iz primorskih krajeva, ona mi se dopala jako. Vrlo je komunikativna. Meni se jako dopala, ali mislim da nije Markov tip, malo je debeljuškasta - zaključila je majka Ana. 

- Od mene moj partner može očekivati dane ispunjene smijehom, veseljem, puno motivacije, aktivnosti, ali i intelektualnih razgovora - tvrdi natjecateljica Nives Gvojić, a hoće li Marka uspjeti jako zaintrigirati, tek ćemo doznati, no na spoju je već bila vidljiva 'kemija'. 

- Nives je mačak - komentirao je Marko, a mama Ana je dodala kako joj se čini da je dosta autoritativna. Istaknula je kako joj se Nives svidjela, no ne zna kako bi Marko prihvatio njezinu dominantnost u svom životu. Za razliku od Nives, koja je kod majke Ane dobila zeleno svjetlo, natjecateljica Maria Kufla,
koja priznaje kako joj se Marko svidio jer voli uspješne i perspektivne muškarce, ipak nije
zadovoljila majčine kriterije.

- Ja smatram da cura od 18 godina nije za tebe, definitivno -rekla je mama Ana, a hoće li joj Maria  promijeniti mišljenje vidjet ćemo uskoro.  Posljednja djevojka, Dragana Mijatović iz Pule, ostavila je poprilično zadovoljavajući utisak na Marka.

- Jedna jako divna cura. Više sam za neka nježna stvorenja i imam dojam da ona to jest - komentirao je , a Dragana je primijetila njegov pogled. 

- Marko ne skida oči sa mene, mama se smješka - istaknula je Izuzetno zanimljivo bilo je na spojevima kod obitelji Bjelošević, a u potrazi za onom 'pravom', Igoru se osim majke Marice pridružio i otac Drago. Da majka Marica ima samo jedan cilj – oženiti svog sina, dala je do znanja svim djevojkama.

Djevojka koja je prva 'probila led' na spojevima bila je Loredana Laća koja za sebe kaže da je najbitnija stvar koja se u vezi nje treba znati jest da je ona obraćena kršćanka koja služi Isusu, no čini se kako se njezina uvjerenja ne podudaraju s onima mame Marice.

- Religija joj je na prvom mjestu, a njoj treba i obitelj i brak. Ona može biti zadovoljna i sreću potražiti negdje drugdje i s nekim drugim. Sebi sličnim - istaknula je Marica, kojoj se također nije svidjelo to što je Loredana starija od Igora te što sa svojim godinama još uvijek nema djecu.

Natjecateljica Hanny Hudeček odmah je zaintrigirala Igora, a nakon nekoliko minuta zaključili su kako bi se odlično slagali obzirom da oboje vole motore, motorijade te istu vrstu muzike. Dok su se kod Igora pojavili leptirići u trbuhu, majka Marica je  ostala zabrinuta.

 - Godine idu, a dok vi sve te hobije obavljate, što će biti s kućom, kuhanje, čišćenje, djeca ako dođu - pitala je Marica.  Ni natjecateljica Renata Šapina iz Slavonskog Broda nije na majku ostavila najbolji dojam, a najviše se zaprepastila Renatinim hobijem – trbušnim plesom.

- Ona bi se uvalila nekome da bi ju mogao netko uzdržavati, a ako muž radi i nema ga doma, kome će plesati? Susjedima - pitao je otac Drago, a majku je zanimala jedna stvar. 

- S obzirom da si nezaposlena, da li si spremna raditi kućanske poslove, jer od trbušnog plesa se ne živi - rekla je Marica Renati. Zaključila je i kako njima trbušni ples 'ne treba plesati. Kandidatkinja Maria Rosa Dučič, koja se zbog hrvatskih korijena preselila iz Argentine također se bori za Igora. 

 - Da danas, sutra bude moja snaha, ne bi se mogle svađati, jer se ne razumijemo - zaključila je mama Marica, a tata Drago se nadovezao.

 - Ja mislim da bih se ja najviše smijao i da bih ja najviše uživao u tome - ispričao je. Od svih djevojaka, čini se kako je Vinkovčanka Josipa Krajinović, najviše izbezumila majku Maricu.

- Meni je tlak ja mislim na plafonu - bila je majčina prva reakcija, a potom ju je upitala da li smatra da se primjereno obukla za prvi susret s budućom svekrvom.

- Odijelo ne čini čovjeka - rekla je Josipa mogućoj svekrvi. No mama Marica je već imala spreman odgovor.

- Ne, ali se ne mora pokazati na prvom susretu guzica, cice i tako. Kako bi tako gola hodala pred svekrom po kući - istaknula je Marica. Josipa joj je potom rekla da će se morati s tim pomiriti ako ju njezin sin odabere, što je još više naljutilo mamu Maricu.

- Mogla je barem čarape obući! To se ne promovira tako! Takva mi u kuću neće ući - zaključila je. Posljednja djevojka na brzim spojevima, Omišanka Višnja Marušić, došla je poput 'šlaga na
tortu', a izgleda kako se Igoru odmah svidjela. 

- Možda bi tu i bilo kakve sreće. Djeluje mi kao zrela djevojka, skladno je došla obučena - komentirala je mama Marica. Tata Drago je dao naslutiti kako mu je ona favorit za buduću suprugu svoga sina. 

 - Vidim ono što me ponukalo da želim još - rekla je Višnja nakon spoja.  Kako će teći druženje djevojaka s majkama i sinovima te hoće li sljedeće odluke koje će kandidati morati donijeti biti lakše ili teže, ne propustite doznati već u novim epizodama showa 'Ženim sina?'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao