Obavijesti

Show

Komentari 53

Prijavio ih Popović: Severina i Igor Kojić saslušani u policiji

Prijavio ih Popović:  Severina i Igor Kojić saslušani u policiji
1

Bivši Severinin partner navodno je podnio prijavu protiv pjevačice i njezinog supruga zbog fotografija malenog Aleksandra koje je Kojić objavljivao na društvenim mrežama

VIDEO

Severina (44) i njezin suprug Igor Kojić (29) saslušani su danas u Upravi kriminalističke policije na Novom Beogradu, po prijavi koju je podnio Milan Popović.

Naime, bivši Severinin partner podnio je prijavu protiv pjevačice i njezinog supruga zbog fotografija koje je Kojić objavljivao na društvenim mrežama. Riječ je o fotografijama Popovićevog i Severininog sina Aleksandra (5).  Ove navode potvrdio je njezin menadžer Tomica Petrović.

- Milan Popović je u Beogradu podigao privatnu kaznenu prijavu protiv Igora Kojića zbog postavljanja fotografija Severininog sina Aleksandra na Instagram što je nastavak njegovog pritiska i pokušaja diskreditiranja Severine i njenih bližnjih. Severina i Igor su tim povodom u svojstvu građanina otišli na policiju dati iskaz. Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dvije krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu na Prekršajnom sudu u Zagrebu. Obje krivične prijave su odbijene kao neosnovane, a sudski spor je izgubio. Naime, Sektor kriminalističke policije je dana 12.12.2016., Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnio kaznenu prijavu protiv Milana Popovića za kazneno djelo pokušaja oduzimanja djeteta pa je za pretpostaviti da Milan Popović diže prijave protiv Severine i njenih bližnjih, kako bi se stvorio dojam da je ona ta koja krši zakon. Sve to radi isključivo iz svog osobnog interesa i na žalost ne razumije da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome djetetu -  rekao je.

severina

Ubrzo se oglasio i Milan Popović koji Petrovićevu izjavu smatra nedopustivom.

- Nedopustivo je da estradni menadžer na bilo koji način komentira moga sina, njegov odgoj i odrastanje. To je skandalozno i ja se upravo protiv toga borim, borim se protiv medijske eksploatacije svoga sina. Aleksandar nije ničiji estradni ni medijski projekt, nije i neće biti ničija propagandna igračka - izjavio je za Jutarnji list.

- Prava svog sina štitim na sudu kojem sam podnio tužbe protiv takvih zlouporaba, tražeći njegovu punu zaštitu i pravo na odrastanje s oba roditelja - zaključuje bivši Severinin partner.

Milan Popovic

Inače. Popović je prije nekoliko dana u jednom intervjuu objasnio razlog podnošenja prijave i tužbi protiv Severine i Igora Kojića.

– Mislim da broj tužbi nije bitan, u ovakvim procesima tužbe i prijave s jedne i druge strane su normalna stvar. Bitno je spomenuti da su moje tužbe usmjerene isključivo na zaštitu Aleksandra i na omogućavanju Aleksandru da odrasta uz oba roditelja. Tužbe sa Severinine strane usmjerene su k tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac – rekao je.

– Obitelj Kojić je sastavni dio života Severine Kojić. Istina je da sam podnio nekoliko tužbi, a moj cilj je obitelj Kojić ostane sastavni dio života Severine, a ne i sastavni dio života mog sina – zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije